查看完整版本: [-- 電油明起加價 +0.29-就0.19唔公平。 --]

-> 議 事 亭 -> 電油明起加價 +0.29-就0.19唔公平。 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

wongchikit 2011-10-14 02:17

電油明起加價 +0.29-就0.19唔公平。

(澳門電台消息)本澳車用電油明(14)日凌晨零時起每公升加價0.29元。加價後,代鉛電油為每公升售價12.01元,無鉛電油為每公升售價11.91元。(鄭家賜 黃偉鴻)

海浪 2011-10-14 02:39
加快減慢!加多減少!寡頭弄斷!官商勾結!與別不同!     

發記 2011-10-14 03:56
加多過減    

鮑仔 2011-10-14 07:28
米又加,油又加,乜都加,點解凈係人工無加       

悲情釣手 2011-10-14 08:56
吓. 又加價.

總舵主 2011-10-14 09:19
D油價好以年齡咁有加冇減!!!         

爆箱ok 2011-10-14 10:11
     又加

小魔女SOS 2011-10-14 10:28
對於哩D加多減少既野已經麻木晒!!!因為點唔滿意都要接受     

老蛇 2011-10-14 11:23
加就多,減就小!!!!!!!唔公平呀...........   

zoo 2011-10-14 12:02
早前減1毫而家加2毫9         

chaofish 2011-10-14 12:08
麻木啦

PoU 2011-10-14 12:36
   真係麻木曬

ymtchris 2011-10-14 13:57
又加....     

混元霹靂手 2011-10-14 18:07
無力反抗,只好接受

arrowtsang 2011-10-14 18:53
搶!

8033 2011-10-14 19:40
兄弟,以澳门的收入,10几蚊升汽油无所谓啦.
我地尼度平均收入比澳门低,照样是成8蚊一升油.
车照样要开的,是感样的啦,升同唔升都无乜所谓的,私家车又唔用得几多油.

Sam_Sam 2011-10-14 21:01
真係冇計,任佢割啦

peter_218 2011-10-14 21:32
加快減慢       

荷包 2011-10-14 21:45
加快減慢     

3901 2011-10-14 23:21
加0.29元, 佢地條數計得幾絕?!     

奧比斯 2012-07-23 11:10
這個不明的資本主義世界,衣,食住,行就是襟著搶

亞洲區-台灣是$32.80,折合澳元約9兀以下,每升計

國內而部份由$8.12回落至人仔$7.30,每升計

查看完整版本: [-- 電油明起加價 +0.29-就0.19唔公平。 --] [-- top --]