查看完整版本: [-- E+有咩魚?? --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> E+有咩魚?? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

halfhong 2011-10-13 04:39

E+有咩魚??

E+咁既天氣,時晴時雨,時冬時熱,同埋秋天
大約有D咩魚,咩魚會開口??
同埋我想問下,青周禁區同西灣有咩魚??
THX~~~

發記 2011-10-13 06:13
西灣有紅三魚         

財叔 2011-10-13 06:14
海物產都有       

arrowtsang 2011-10-13 08:17
E+有搖椅、野餐椅、同埋....膠椅 [attachment=120633] [attachment=120634] [attachment=120635]  

chaofish 2011-10-13 09:23
尼幾日落D既雨乜椅都冇啦

小魔女SOS 2011-10-13 09:49
落雨落到人都悶

釣魚郎 2011-10-13 12:25
引用第  3  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

E+有搖椅、野餐椅、同埋....膠椅 [attachment=120633] [attachment=120634] [attachment=120635]    

又夠時間打蒙仔針

ymtchris 2011-10-13 13:46
雜魚....     

金渔佬 2011-10-13 18:03
落魚多蠟釣啊!!

PoU 2011-10-13 19:16
     機場男次

Sam_Sam 2011-10-13 22:47
我都想知   

太子 2011-10-13 23:24
青洲禁區-太臭,唔感釣,但可以話你知,物種豐富到你唔信,紅鮋,鱸魚,大非,生魚,鱭魚,鯇魚,鯉魚,側魚,紅眼陳........等等.
西環(融和門至媽閣)-太多魚,唔識釣,有鱸魚,鱲魚,大非,生魚,鱭魚,側魚,紅眼陳........等等.
唔係吹水,有小無多!

halfhong 2011-10-14 11:47
THX~~~

查看完整版本: [-- E+有咩魚?? --] [-- top --]