查看完整版本: [-- 做賭場的朋友 --]

-> 議 事 亭 -> 做賭場的朋友 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞神 2011-09-20 01:16

做賭場的朋友

好早之前已看過,今日無意又link 了入我的youtube,再睇都好好笑
http://www.youtube.com/user/kelvinU214#p/u/8/0HgE-WF8pVA

PoU 2011-09-20 04:30
   睇過   

發記 2011-09-20 04:37
未睇過  

財叔 2011-09-20 05:09
即是点?,唔明

肥仔水 2011-09-20 09:03
說得很好~職業無分貴賤~就算係讀書唔成去做賭場~起碼係正當職業
靠自巳努力搵錢養家有甚麼問題?
澳門和廿年前比較相差太遠,當年係窮~但人與人之間比較有人情味

老蛇 2011-09-20 09:52

zoo 2011-09-20 11:45
我都想做荷

小魔女SOS 2011-09-20 11:52
引用第  4  樓  肥仔水  於  2011-09-20 09:03   發表的  :
說得很好~職業無分貴賤~就算係讀書唔成去做賭場~起碼係正當職業
靠自巳努力搵錢養家有甚麼問題?
澳門和廿年前比較相差太遠,當年係窮~但人與人之間比較有人情味

真係靠自己努力搵錢養家幫輕吓父母當然係好事,做賭場都係一份正當職業,最緊要憑自己良心去做但係亦有好多見fd做賭場搵到錢就放棄學業,出糧一分錢都唔比屋企不單止仲要問番老逗老母攞錢花費

釣魚郎 2011-09-20 12:04
職業無分貴賤.....又唔係偷呃捌騙

悲情釣手 2011-09-20 16:06
唉.有頭髮邊個想做辣哩呀!我有本事都唔做賭場.簡直係出賣身體健康      但為咗人工高D有錢釣魚.冇辨法     

肥仔水 2011-09-20 19:37
哈哈~其實無比家用屋企仲要問家人攞錢~任何行業都有呢類人~同做賭場無關
差人都有輸到自殺~銀行經理都有虧空公款~
現在澳門庫房水浸~大部份錢都係賭場稅收~
每年派錢人人有份~但買政府經屋賭場員工就無資格~仲要比人歧視
係歧視人之前先想想自己交過幾多稅~對社會有幾多貢獻.
哈哈~

peter_218 2011-09-20 20:54
職業無分貴賤

Sam_Sam 2011-09-20 22:13
講得啱   

小魚兒 2011-09-20 22:27
我只會卑視哥d有手有腳有工作能力ga人做乞兒....但絕對唔會睇唔起"汁"紙皮,氣水鑵為生ga人就係咁簡單...

老蛇 2011-09-20 22:28
引用第  13  樓  小魚兒  於  2011-09-20 22:27   發表的  :
我只會卑視哥d有手有腳有工作能力ga人做乞兒....但絕對唔會睇唔起"汁"皮包,氣水鑵為生ga人就係咁簡單...   

joaoao 2011-09-21 01:16
       有乜計

查看完整版本: [-- 做賭場的朋友 --] [-- top --]