查看完整版本: [-- 星期五(16號)西區即日團  (額滿) --]

-> 相 約 釣 魚 -> 星期五(16號)西區即日團  (額滿) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

冇料到 2011-09-12 17:42

星期五(16號)西區即日團  (額滿)

9月16日 星期五  西區即日團

9月16日 星期五  西區

釣遊地點: 大、小襟
活動日期: 2011年9月16號 (上午7:00至 下午6:00)

現有成員﹕3人 尚餘2至3位

報名截止時間:15號晚

成行人數: 5至6人

預計費用: 費用平均分擔,釣餌誘餌水糧

對象魚:事但啦

報名参加的跟貼後、請打電話給我確認 66607109

建議裝備: 救生衣、20L冰箱、長或短筒純釘鞋、0~2號18呎竿,撈網

最後建議: .......

發記 2011-09-12 17:44
祝爆釣    琴日我地釣D   小朋友    

金渔佬 2011-09-12 17:53

arrowtsang 2011-09-12 18:00
引用第  1  樓  發記  於  2011-09-12 17:44   發表的  :
祝爆釣    琴日我地釣D   小朋友      

我怕我連小朋友都冇條返呀! [attachment=119211] [attachment=119211] [attachment=119211]  

求.敗 2011-09-12 21:41
放星期一   

Sam_Sam 2011-09-12 23:38
返工   

joaoao 2011-09-12 23:44
     尚班

狂野之猩 2011-09-12 23:45
eat banana

小魚兒 2011-09-13 00:51
我怕去到都冇料到....

冇料到 2011-09-13 17:15
引用第  8  樓  小魚兒  於  2011-09-13 00:51   發表的  :
我怕去到都冇料到....   

去唔去都係冇料到!

邊個有煙 2011-09-14 13:24
爆釣     

查看完整版本: [-- 星期五(16號)西區即日團  (額滿) --] [-- top --]