查看完整版本: [-- 河豚chok样 --]

-> 外地釣友交流區 -> 河豚chok样 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

jame575 2011-09-10 10:30

河豚chok样

有个人用网捉好多上来,有50几条吧,话罗返回屋企食,然后就即时剥皮去内脏,所有的皮+内脏喂海鸥,大只的海鸥可能抵抗力好D,冇死。但是细只个D海鸥食了内脏就冇甘好彩了,浮在海面死了随着浪花漂流~~~ 真怀疑那个人是罗全部的鱼肉返企食的吗?

leivl1189 2011-09-10 11:15
   好易中毒

arrowtsang 2011-09-10 11:21

機車28 2011-09-10 11:38
[attachment=119163]

財叔 2011-09-10 11:46
小食為吵           

zoo 2011-09-10 12:32
引用樓主jame575於2011-09-10 10:30發表的 河豚chok样 :
有个人用网捉好多上来,有50几条吧,话罗返回屋企食,然后就即时剥皮去内脏,所有的皮+内脏喂海鸥,大只的海鸥可能抵抗力好D,冇死。但是细只个D海鸥食了内脏就冇甘好彩了,浮在海面死了随着浪花漂流~~~ 真怀疑那个人是罗全部的鱼肉返企食的吗?

的人渣報警拉佢啦  毒害動物

lamlam 2011-09-10 12:32

chaofish 2011-09-10 18:57
咁似個朋友...西文陳...

ymtchris 2011-09-10 19:57
佢個樣都好鬼招積喎..........   

白鱲狂 2011-09-10 20:31

天花佬 2011-09-10 21:13
甘细只!边有肉啊?

爆箱ok 2011-09-10 23:37
佢只係內臟有毒   

老蛇 2011-09-10 23:57
食死左D海鷗......   

Sam_Sam 2011-09-11 23:27
咩d人咁衰架

查看完整版本: [-- 河豚chok样 --] [-- top --]