查看完整版本: [-- cancelled  9 . 11 妙灣 @ 船釣 --]

-> 相 約 釣 魚 -> cancelled  9 . 11 妙灣 @ 船釣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

obrien 2011-09-07 00:02

cancelled  9 . 11 妙灣 @ 船釣

現有 3 人

再招 2 - 3 位同學

暫未BOOK 船家 ,

請自備 救生衣, 冰相

船家將有  冰, 水, 利....'

請 PM 電話

小魔女SOS 2011-09-07 08:44
已約咗D舊同學10,11夜水 況且廟灣上星期日我地已經係最後一水了明年請早

ymtchris 2011-09-07 09:18
巳有團....   

釣魚郎 2011-09-07 10:42
   有團....

obrien 2011-09-07 11:45

有労各c兄c姐回貼.
希望再有其他同學仔來啦

小魚兒 2011-09-07 13:25
祝爆釣.....

小魔女SOS 2011-09-07 15:02
引用第  4  樓  obrien  於  2011-09-07 11:45   發表的  :

有労各c兄c姐回貼.
希望再有其他同學仔來啦

阿同學照現時星期六,日既天氣都好差4-5級東風,如果不變的話相信你廟灣既行程都應該要泡湯.......

3901 2011-09-07 20:00
引用第 6 樓 小魔女SOS 於 2011-09-07 15:02 發表的 :

阿同學照現時星期六,日既天氣都好差4-5級東風,如果不變的話相信你廟灣既行程都應該要泡湯.......

大陸天氣網又報微風喎??

小魔女SOS 2011-09-07 20:15
引用第  7  樓  3901  於  2011-09-07 20:00   發表的  :

大陸天氣網又報微風喎??  

睇下你去邊到啦!如果去廟灣睇香港天氣網好D我都希望係微風我星期六夜水呀......

巳有團....    祝爆釣.....    

發記 2011-09-07 23:46
祝爆

小魔女SOS 2011-09-08 09:47
引用第  9  樓  藍玫瑰  於  2011-09-07 23:32   發表的  :
巳有團....    祝爆釣.....      

藍經理連你都有團少有播,唔怪之得又起風啦

arrowtsang 2011-09-08 19:11

查看完整版本: [-- cancelled  9 . 11 妙灣 @ 船釣 --] [-- top --]