查看完整版本: [-- 釣場一問!!! --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 釣場一問!!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

BrianLam 2011-08-12 21:03

釣場一問!!!

明天(光明垂钓乐园)個假餌塘開唔開??
重有 (漁樂釣場)即明記旁邊!

塘名 :  漁樂  [明記旁邊]

收費 : 50 (只釣不取,釣獲螃蟹可取)

釣法 : 一般塘釣法、假餌釣法
TEL : 13318950233
e個塘重係唔係到收費有冇改!!!!!!!

gret 2011-08-12 21:06
好似日日刀開

BrianLam 2011-08-12 21:10
ok!!!!!!!!!

kamio 2011-08-12 22:43
塘名 :  漁樂  [明記旁邊]

收費 : 50 (只釣不取,釣獲螃蟹可取)

釣法 : 一般塘釣法、假餌釣法
TEL : 13318950233
e個塘重係唔係到收費有冇改!!!!!!!
e+唔使錢 己人去樓空

Sam_Sam 2011-08-12 23:14
e+唔使錢  己人去樓空    

BrianLam 2011-08-12 23:15
e+唔使錢 己人去樓空
姐係點呀????

台灣仔 2011-08-12 23:31
引用第  5  樓  ANDYLAMRD  於  2011-08-12 23:15   發表的 回 3樓(kamio) 的帖子 :
e+唔使錢 己人去樓空
姐係點呀????

正確來講漁樂塘已關門大吉,即是比你釣都無用,一片死水

悲情釣手 2011-08-13 01:28
師兄.橫琴得返魏.蜀.吳.同埋五塘村嗰邊有塘咋.以前個D成為歷史lo     

PoU 2011-08-13 03:10
   哈哈  三國~

ymtchris 2011-08-13 09:08
尚未幫襯過。

無旺管 2011-08-13 22:51
嗰邊搞發展,睇怕遲D釣鱼要對住部電視(打機)至得
真懷念从前D乜圍勿圍,橫琴昔日風光不再.   

查看完整版本: [-- 釣場一問!!! --] [-- top --]