查看完整版本: [-- 前打肘托DIY(已加图) --]

-> DIY激改 -> 前打肘托DIY(已加图) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

笑熬浆糊 2011-08-09 09:16

前打肘托DIY(已加图)

材料:大口径塑料水管
工具:钢锯条、砂纸、美工刀、铅笔、直尺
用时:2小时
[attachment=118319]
缺点,材质偏软,加工起来比较容易,但用的时候得 小心翼翼,避免与石头发生亲密接触。

补图: [attachment=118486] [attachment=118485]  

小魔女SOS 2011-08-09 09:21
引用樓主笑熬浆糊於2011-08-09 09:16發表的 前打肘托DIY :
材料:大口径塑料水管
工具:钢锯条、砂纸、美工刀、铅笔、直尺
用时:2小时
[attachment=118319]
缺点,材质偏软,加工起来比较容易,但用的时候得 小心翼翼,避免与石头发生亲密接触。

咁攪野呢個樣,又軟又有翼仲要有親密接觸,講到好似女士們每個月用的寶貝, 講笑姐..................多謝分享   

PoU 2011-08-09 09:25
     師姐講起又似 xddd

小魔女SOS 2011-08-09 09:33
引用第  2  樓  PoU  於  2011-08-09 09:25   發表的 回 1樓(小魔女SOS) 的帖子 :
     師姐講起又似 xddd

唔係我講架係佢形容得似姐......

ymtchris 2011-08-09 10:44
係唔係前打護翼.........   

釣魚郎 2011-08-09 12:44
     多謝分享   

金渔佬 2011-08-09 12:49

joaoao 2011-08-09 13:06
           頂唔腎啦蝶安護手托

小魔女SOS 2011-08-09 14:20
引用第  7  樓  joaoao  於  2011-08-09 13:06   發表的  :
           頂唔腎啦蝶安護手托

阿丸姦大淫唔一定係蝶安護手托來,哩個款式好多牌子已經有出產哦

笑熬浆糊 2011-08-09 16:10
呢个问题,师姐比师兄更有发言权

小魔女SOS 2011-08-09 16:16
引用第  9  樓  笑熬浆糊  於  2011-08-09 16:10   發表的  :
呢个问题,师姐比师兄更有发言权

網名來姐我都係師兄呀

發記 2011-08-09 16:53
好手機  

arrowtsang 2011-08-09 19:30
DIY萬歲! [attachment=118322]

悲情釣手 2011-08-09 20:28

台灣仔 2011-08-09 20:36
有咩用架

小魔女SOS 2011-08-09 20:51
引用第  14  樓  台灣仔  於  2011-08-09 20:36   發表的  :
有咩用架   

咪就係郎老闆話既日用同夜用囉

隨行者 2011-08-09 21:46
好彩你講咋,你唔講我睇到幅圖,仲以為係女人用開......有對翼個d       

爆箱ok 2011-08-09 23:07
引用第  1  樓  小魔女SOS  於  2011-08-09 09:21   發表的  :

咁攪野呢個樣,又軟又有翼仲要有親密接觸,講到好似女士們每個月用的寶貝, 講笑姐..................多謝分享     

有冇分日水用定係夜水用

無旺管 2011-08-10 01:27
我讀得書小.
想問下呢隻係5係各位所講既"白色蝙蝠"呀!?

金鳞大将 2011-08-10 19:28
     实用耶

Sam_Sam 2011-08-10 23:50
引用第  17  樓  爆箱ok  於  2011-08-09 23:07   發表的  :

有冇分日水用定係夜水用

聽講話兩用喎

xue76 2011-08-19 23:25
你禁都搞埋啊!···························································有翅膀嘎!

笑熬浆糊 2011-10-27 15:22
DIY失败,强度唔够,已经阵亡。

查看完整版本: [-- 前打肘托DIY(已加图) --] [-- top --]