查看完整版本: [-- 問肇電及手機上網正常嗎? --]

-> 網站功能解說 -> 問肇電及手機上網正常嗎? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-08-08 19:41

問肇電及手機上網正常嗎?

今日我部電腦出現訊號顯示要windowupdate,好啦,update一下,結果自動把我的 IE 由 6.0 轉成 8.0,回漁樂網一看,發現版面的寬度變了,因為自己有老花眼,同時螢幕又是細的,所以一直都用800x600呎吋,換了8.0 IE 之後,螢幕右上角突出了這塊東西
[attachment=118302]
如果螢幕是1024的才正常,後來把網站的欄位改了一下數據,才回復順眼,但不知現在的改動,如果用手提電腦或手機等小螢幕的上網
顯示是否正常?
可不以回帖?
可不可以傳相片?
麻煩有手機上網功能的,或有筆記電腦的,試一下是否和之前一樣可以正常瀏覽?
拜託拜託!!

1魚 2011-08-08 19:44
ie 8.0真的不好用,晚一點把它拆除用回6.0     

arrowtsang 2011-08-08 19:47
艾部手雞係1部古董,茅上網功能! 艾仲儲緊錢買"唉瘋"!!!

小魔女SOS 2011-08-08 19:54
暫時用ipad同iphone都未有發現有咩唔妥 未知用手提電腦怕唔怕 所以真係唔好隨便update 早幾日我就係手快快禁咗update個iTune,結果部ipad2又升咗最新版家吓又要有排等仲係唔知幾時先再有得破解

小魔女SOS 2011-08-08 19:56
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2011-08-08 19:47   發表的  :
艾部手雞係1部古董,茅上網功能! 艾仲儲緊錢買"唉瘋"!!!

你仲唔夠瘋咩

ymtchris 2011-08-08 19:56
我部手機上漁網無問題喎...., 正常呀....   

台灣仔 2011-08-08 19:56
用手機上漁樂網顯示正常,和之前沒什麼差別

e魚 2011-08-08 20:35
手提電腦都冇問題..正常.

鮑仔 2011-08-08 20:38
測試手機有無問題

鮑仔 2011-08-08 20:39
再回電腦都無問題

joaoao 2011-08-08 20:42
哎某闷呔     

1魚 2011-08-08 23:12
引用第  3  樓  小魔女SOS  於  2011-08-08 19:54   發表的  :
暫時用ipad同iphone都未有發現有咩唔妥 未知用手提電腦怕唔怕 所以真係唔好隨便update 早幾日我就係手快快禁咗update個iTune,結果部ipad2又升咗最新版家吓又要有排等仲係唔知幾時先再有得破解   

iTune有個地方之前好多影片都有教人唔好按update的
好彩我今日update先至發現左網站的問題,存在了可能都有一兩年都不知道呀~

Sam_Sam 2011-08-08 23:22
no problem

看海 2011-08-09 02:10
   正常

查看完整版本: [-- 問肇電及手機上網正常嗎? --] [-- top --]