查看完整版本: [-- 請問?? --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 請問?? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

BrianLam 2011-08-06 00:25

請問??

去光明係唔係用e隻假餌最好呀???

台灣仔 2011-08-06 00:31
專業問題,要交由肥仔師兄來解答

skyao 2011-08-06 01:31
VIB會常用,,不

skyao 2011-08-06 01:32
VIB會常用,,不過呢排食埋亮片....   

發記 2011-08-06 04:35
肥仔     你去左邊          

无极 2011-08-06 10:43
是常用到
但不是最好

xue76 2011-08-06 13:27
等待答案中!

肥仔 2011-08-06 14:28
哈哈~~樓上各位師兄己解答樓主問題了
不過我還想補充一下 , 魚餌這種東西....就算今天是最好.....明天也不一定是......所以還是要作多手準備才是最好

悲情釣手 2011-08-06 19:21
光明頂近期最得食反而係秋刀魚之類嘅臭魚仔     

试水鸬鹚 2011-08-20 19:40
引用第  7  樓  肥仔  於  2011-08-06 14:28   發表的  :
哈哈~~樓上各位師兄己解答樓主問題了
不過我還想補充一下 , 魚餌這種東西....就算今天是最好.....明天也不一定是......所以還是要作多手準備才是最好   

有理有理!!!正所谓此一时彼一时,一潮水一潮鱼呀,只有多做准备才会有更多的中鱼机会!!!

查看完整版本: [-- 請問?? --] [-- top --]