查看完整版本: [-- 求助(問釣班仔魚餌) --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 求助(問釣班仔魚餌) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亮仔 2011-07-27 06:11

求助(問釣班仔魚餌)

細佬我又有野要咁多位大c幫手la       
用咩釣班仔系最得食嫁...........唔該各位......     

1魚 2011-07-27 07:23
生猛沙蝦
重殼蟹
死蝦
魚肉
石班機乎什麼都吃

小魔女SOS 2011-07-27 09:07
石斑同石狗公一樣好鬼雜食...........

ymtchris 2011-07-27 09:29
雜食性.......   

財叔 2011-07-27 11:25
一句講曬物鬼都食         

釣魚痴 2011-07-27 13:26
班當她找到好地方是不想動魚 當餌路過她可能開口就餌.所以餌在不同地方動多些釣到班及其她魚机會多些

zoo 2011-07-27 13:41
引用樓主亮仔於2011-07-27 06:11發表的 求助 :
細佬我又有野要咁多位大c幫手la         
用咩釣班仔系最得食嫁...........唔該各位......      

放到口邊ge餌

smallwhite 2011-07-27 14:07
用心囉!你有心釣冇嘢係釣唔到嘅!   

亮仔 2011-07-27 16:00
收到...多謝咁多位大c指導......

班咁爛嘴...應該問條唔大......
試下  "細犬"食咩米知lor...哈哈哈哈哈...."細犬"都好爛嘴       

發記 2011-07-27 17:40
機場男次  

悲情釣手 2011-07-27 20:48
白果師兄.你夠有心lo.又唔見你釣到     

梁爽 2011-07-27 22:49
應該毛習東可以釣到

Sam_Sam 2011-07-27 23:39
引用第  11  樓  叔你個叔叔  於  2011-07-27 22:49   發表的  :
應該毛習東可以釣到

亮仔 2011-07-28 02:29
叔叔你真系唔同種ge...邊有你咁多毛澤東呀

快攻仔 2011-07-28 14:36
釣班最好的餌,一定係大大隻八瓜魚,一定無錯,唔使怕大,幾大都有班食得落,只係怕你拉唔拉到上來!

查看完整版本: [-- 求助(問釣班仔魚餌) --] [-- top --]