查看完整版本: [-- 天氣的錯 --]

-> 議 事 亭 -> 天氣的錯 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

爆箱ok 2011-07-18 21:23

天氣的錯

近兩日天氣都唔好,仲唸住星期三去老廟,而家都又大風又落雨又大湧
星期三都係留係屋企啦真係掃興

1魚 2011-07-18 21:30
我都封左兩個月竹囉~   

爆箱ok 2011-07-18 21:36
魚叔係唔係老細放暑假,你支竹又要放暑假   

活活 2011-07-18 21:46
可惜~     

機車28 2011-07-18 21:50
我本來拉大隊去燒烤!     
點知............................       

arrowtsang 2011-07-18 21:51
   事與願違,正常喎!   

爆箱ok 2011-07-18 21:55
燒烤
可以去黑沙食燒烤   

Sam_Sam 2011-07-18 22:52

悲情釣手 2011-07-18 23:17
次次約好腳就落雨.唔通.連個天都唔鍾意我     

Sam_Sam 2011-07-18 23:40
引用第  8  樓  悲情釣手  於  2011-07-18 23:17   發表的  :
次次約好腳就落雨.唔通.連個天都唔鍾意我       

吾洗咁灰心嘅,希望在明天嗎

亞神 2011-07-19 00:25
試下逆天而行......到頭來只會碰到焦頭爛額.....試過
都唔系....只是濕到下面得翻兩粒乾荔枝

機車28 2011-07-19 02:20
本應今早收天光, 等待改期再改期既燒烤親子團! 比哂錢!!!!!!!!
點知突然 ...下雨........ .......打電話叫取消! .....................點知 出太陽.......再CALL    ....但個個買哂野回家煮飯!

死未???

小魔女SOS 2011-07-19 07:46
引用第  10  樓  亞神  於  2011-07-19 00:25   發表的  :
試下逆天而行......到頭來只會碰到焦頭爛額.....試過
都唔系....只是濕到下面得翻兩粒乾荔枝

唔怕喎神爺你又可以同狗狗來多次天幕下漢瀨滋

ymtchris 2011-07-19 09:23
希望在明天啦...     

joaoao 2011-07-19 18:09
冇計...睇天做人   

peter_218 2011-07-19 20:48
放暑假      

viva 2011-07-20 00:09
       天意

查看完整版本: [-- 天氣的錯 --] [-- top --]