查看完整版本: [-- Daiwa TRISO LB 紋 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> Daiwa TRISO LB 紋 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

marco16097 2011-07-16 17:51

Daiwa TRISO LB 紋

師兄們:
              小弟系床下底發現左只魚絞,外表非常殘!但性能應該OK.想返新下佢,但擔心解體之后吾識裝反。
想找佢份結構圖,有冇師兄大哥有呀?或者明燈指引都得。

有勞師兄們幫幫手。
萬分感激

新仔上。

P.M. 2011-07-16 17:55

1魚 2011-07-16 18:12
引用樓主marco16097於2011-07-16 17:51發表的 Daiwa TRISO LB 紋 :
師兄們:
              小弟系床下底發現左只魚絞,外表非常殘!但性能應該OK.想返新下佢,但擔心解體之后吾識裝反。
想找佢份結構圖,有冇師兄大哥有呀?或者明燈指引都得。

有勞師兄們幫幫手。
.......

用相機一邊拆一邊影相留底,如可拍影片檔案更安全

joaoao 2011-07-16 18:48
一字長蛇排返好     

ymtchris 2011-07-16 19:04
唔識喎....     

鮑仔 2011-07-16 19:49
PLAISO唔知一唔一樣,如果一樣放圖比你,希望幫到你

悲情釣手 2011-07-16 20:02
好高難度     

台灣仔 2011-07-16 20:30
引用第  5  樓  鮑仔  於  2011-07-16 19:49   發表的  :
PLAISO唔知一唔一樣,如果一樣放圖比你,希望幫到你

見到張圖都

marco16097 2011-07-16 20:44
多謝咁多位師兄出手。
特別嗚謝鮑仔兄嘅資料?如相對的話我就聯絡你啦!
Thx all bar's.

那貓 2011-07-16 21:43
應該系呢張啦,有須要可copy比你.
[attachment=117178]

arrowtsang 2011-07-16 21:49
引用第  9  樓  那貓-  於  2011-07-16 21:43   發表的  :
應該系呢張啦,有須要可copy比你.
[attachment=117178]  

對住張圖我都砌唔番!

Sam_Sam 2011-07-16 23:39
引用第  10  樓  arrowtsang  於  2011-07-16 21:49   發表的  :

對住張圖我都砌唔番!

我都係咁話啦

manchon1 2011-07-17 04:57
   比我砌番都要年幾二年囉~

ricowong 2011-07-17 08:12
高難度

fion 2011-07-17 11:44

o0恒仔0o 2011-07-17 12:01
PLAISO只不过系TRISO既升级版,结构上可以说完全一样,跟住个图拆就OK,不过旧TRISO同新TRISO拆法有D唔同个喔。。。
楼上两位师兄放出来既两张图纸都系新结构,旧结构51号部件结构有D唔同,要爆散套杀车片先拆到落面底盘D件。。。

个人观点

查看完整版本: [-- Daiwa TRISO LB 紋 --] [-- top --]