查看完整版本: [-- 有无师兄用过衣包野啊??? --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 有无师兄用过衣包野啊??? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

xue76 2011-07-08 15:32

有无师兄用过衣包野啊???

有无师兄用过衣包野啊???鸡泡驱散剂 ··················得唔得嘎

鮑仔 2011-07-08 16:02
未用過,有無老泥驱散剂

釣魚郎 2011-07-08 16:07
     未用過......

muito 2011-07-08 16:08
引用第  1  樓  鮑仔  於  2011-07-08 16:02   發表的  :
未用過,有無老泥驱散剂

有的話我都入返十包八包.

gs 2011-07-08 16:13
甘都比距想到     
不过我担心连D目标鱼都走埋

xue76 2011-07-08 16:16
老泥驱散剂 `````````````````````````````````就无见过!·························不过左挡老泥剂··················我就会做!

xue76 2011-07-08 16:18
     ·····················等我做下白老鼠先!

台灣仔 2011-07-08 17:43
引用第  6  樓  xue76  於  2011-07-08 16:18   發表的 回 4樓(gs) 的帖子 :
     ·····················等我做下白老鼠先!

師兄試過回來報告下

1魚 2011-07-08 17:49
去九洲島釣日水測試一下就知道有冇效
不過我都係唔相信這包東西的威力

魚珠魚寶 2011-07-08 18:12
雞泡魚貢可怕,我都唔信呢包野得呀     

joaoao 2011-07-08 18:51
見過未用過.....     

發記 2011-07-08 20:21
我驚老泥多d    

金渔佬 2011-07-08 20:44
鸡泡吸引剂   

悲情釣手 2011-07-08 20:58
好似去蚊洲釣夜水.成技殺它死用晒.你話有冇效     

arrowtsang 2011-07-08 21:07
[attachment=117001]  [attachment=117001]  [attachment=117001] 日本仔痴.........線! [attachment=117001]  [attachment=117001]  [attachment=117001]

北京! 2011-07-08 21:40
如困連鸡泡魚咁雜食的魚都可以引走,我想其它的魚照理說都應該走得七七八八了。     

爆箱ok 2011-07-08 23:43
未用過   

路過... 2011-07-09 05:22
師兄有無試過用黑雞膏開粉打餌~可能都有得諗!

xue76 2011-07-09 10:36
哇!················2XXX一桶用唔起啊! ···································

peter_218 2011-07-09 11:01
老泥驱散剂     

查看完整版本: [-- 有无师兄用过衣包野啊??? --] [-- top --]