查看完整版本: [-- 7月 2 或 3日 桂山,,,万山 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 7月 2 或 3日 桂山,,,万山 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

obrien 2011-06-28 00:43

7月 2 或 3日 桂山,,,万山

7月2或3日 有冇人去桂山,,,万山之類....

毒引大起呀.....求各C 兄解藥

arrowtsang 2011-06-28 07:53
万山有咩魚搞???

ymtchris 2011-06-28 08:52
巳經有局....   

發記 2011-06-28 09:53
未去過     

小魔女SOS 2011-06-28 10:09
引用第  2  樓  ymtchris  於  2011-06-28 08:52   發表的  :
巳經有局....     

咁M既總裁大人我都係喎已有局2day呀,祝大家都爆釣啦

釣魚郎 2011-06-28 10:39

1魚 2011-06-28 14:21
現在時候日間在桂山區釣魚,和太陽硬碰硬?...   
如果釣晚上還好,但小心注意天氣,桂山屬雷暴區~天氣不穩定不要出門

kuai1 2011-06-28 23:54
聽我朋友講,佢昨天晚上就比雷電輕微電左一下,心臟就特時加速跳動,不幸之中大幸,好在佢平安無時。

obrien 2011-06-29 00:03

多謝各C兄提點.....係.咁..    有冇其他磯釣點介紹呀

爆箱ok 2011-06-29 00:53
引用第  4  樓  小魔女SOS  於  2011-06-28 10:09   發表的  :

咁M既總裁大人我都係喎已有局2day呀,祝大家都爆釣啦

祝小魔女師姐爆釣

itit 2011-06-29 08:55
引用第  1  樓  arrowtsang  於  2011-06-28 07:53   發表的  :
万山有咩魚搞???

死魚

查看完整版本: [-- 7月 2 或 3日 桂山,,,万山 --] [-- top --]