查看完整版本: [-- 求助,各師兄幫幫手 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 求助,各師兄幫幫手 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

鮑仔 2011-06-11 19:55

求助,各師兄幫幫手

枝竹嗰D圈,有咩方法可以自己攪到脫開,係我自己枝竹炸左第二節,而我朋友嗰支炸左第三節(同一樣型號)我朋友比矖條屍我,我想張佢第二節換來救返我嗰支(借屍還云)所以要脱圈先可以從尾套出嗰節

路亞添 2011-06-11 20:06
枝竹嗰D圓有咩方法可以自己攪到脫開????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

鮑仔 2011-06-11 20:11
引用第  1  樓  路亞添  於  2011-06-11 20:06   發表的  :
枝竹嗰D圓有咩方法可以自己攪到脫開????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

意思係想張D圈脫開,套另一支竹另一節放落去

亞枝 2011-06-11 20:19
講媽 le媽 le home 啦

Sam_Sam 2011-06-11 20:28
引用第  3  樓  亞枝  於  2011-06-11 20:19   發表的  :
講媽 le媽 le home 啦   

咩要講暗語架

發記 2011-06-11 20:33
我識竿戈時見d人好大力 dan佢出

悲情釣手 2011-06-11 20:45
樓主.順手改埋斜圈都得wo

台灣仔 2011-06-11 21:07
真係幫你唔到

3901 2011-06-11 22:27
風筒唔知得唔得? 我未試過架、乃野咪小我呀?!

arrowtsang 2011-06-11 22:32
一味靠沖,沖甩佢!

小小釣手 2011-06-11 22:58
你係唔係想換圈呀

joaoao 2011-06-11 23:00
小心為妙     

鮑仔 2011-06-11 23:16
引用第  10  樓  小小釣手  於  2011-06-11 22:58   發表的  :
你係唔係想換圈呀   

唔係呀,係我自己枝竹炸左第二節,而我朋友嗰支炸左第三節(同一樣型號)我朋友比矖條屍我,我想張佢第二節換來救返我嗰支(借屍還云)所以要脱圈先可以從尾套出嗰節

殺手 2011-06-12 01:52
攞去大陸釣具店整啦!我驚你整得甩,裝五反

看海 2011-06-12 18:02
引用第  5  樓  發記  於  2011-06-11 20:33   發表的  :
我識竿戈時見d人好大力 dan佢出

上大陸全部都係咁做,我認為自己都做到,有信心可以博一博

鮑仔 2011-06-12 22:27
已經攞左大陸整,多謝各師兄寶貴意見     

ymtchris 2011-06-13 08:58
唔識喎...     

常滿 2011-06-13 10:35
用火機談下佢就好易出(遲左添)       

查看完整版本: [-- 求助,各師兄幫幫手 --] [-- top --]