查看完整版本: [-- 請問九洲島 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 請問九洲島 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

鮑仔 2011-06-02 23:37

請問九洲島

請問想去九洲島釣下,未去過,有無師兄可以提供,船佬電話,收費,包唔包轉位,上船係咪一樣平時去東區個石級?

唔該矖先

joaoao 2011-06-02 23:42
發記師父

發記 2011-06-02 23:50
貌師傅       唔好笑我啦  

發記 2011-06-02 23:53
引用樓主鮑仔於2011-06-02 23:37發表的 請問九洲島 :
請問想去九洲島釣下,未去過,有無師兄可以提供,船佬電話,收費,包唔包轉位,上船係咪一樣平時去東區個石級?

唔該矖先

九州     船佬電話  丫成:13702313104   收費(:50蚊)毛澤東   包汁一次位     (唔係)係平時去東區戈個石級上船  
你要同車佬講係(洲仔)上船     戈到有個岸邊    行去戈個岸邊上船       (上車好打比佢啦)

梁爽 2011-06-02 23:53
發記師父  

soufat218 2011-06-03 00:00

鮑仔 2011-06-03 00:30
引用第  3  樓  發記  於  2011-06-02 23:53   發表的  :

九州     船佬電話  丫成:13702313104   收費(:50蚊)毛澤東   包汁一次位     (唔係)係平時去東區戈個石級上船  
你要同車佬講係(洲仔)上船     戈到有個岸邊    行去戈個岸邊上船       (上車好打比佢啦)

有無話經點前要上船,幾點要走(早水)

常滿 2011-06-03 00:48
都係早上七點幾到下午五點靈六點左右(^_^)

常滿 2011-06-03 00:52
難得發記覆你,你問佢邊個位爆釣好過la     

醒目榮 2011-06-03 00:59
我都未去過睇下点去先   

引用第  3  樓  發記  於  2011-06-02 23:53   發表的  :

引用第  7  樓  常滿  於  2011-06-03 00:48   發表的  :
都係早上七點幾到下午五點靈六點左右(^_^)

鮑仔 2011-06-03 06:24
發記師兄 ,請問有咩位可以介紹下比我呀,唔該你呀     

財叔 2011-06-03 06:47
引用第  11  樓  鮑仔  於  2011-06-03 06:24   發表的  :
發記師兄 ,請問有咩位可以介紹下比我呀,唔該你呀       

叫亞發記一齊去未得羅

ymtchris 2011-06-03 09:56
     知道

釣魚郎 2011-06-03 10:54

發記師父

騙人布 2011-06-03 11:54
幾兜野就請埋發記一齊去啦

鮑仔 2011-06-03 17:32
引用第  15  樓  騙人布  於  2011-06-03 11:54   發表的  :
幾兜野就請埋發記一齊去啦   

無問題最緊要啱時間

arrowtsang 2011-06-03 18:49
我都想出九洲島!

Sam_Sam 2011-06-03 20:40
引用第  17  樓  arrowtsang  於  2011-06-03 18:49   發表的  :
我都想出九洲島!   

阿發記幾時帶埋我呀

發記 2011-06-03 21:22
九州     我正係記得好多散石仔        D  散石 我覺得先多野釣  

睇落真係好錢      但真係有野釣    (個人意見)

發記 2011-06-03 21:24
多謝你先   第日大家就到時間     一齊去爆箱      

今星期同朋友去大西湖釣大怪物  

peter_218 2011-06-03 21:51
發記師父   

鮑仔 2011-06-03 22:41
引用第  20  樓  發記  於  2011-06-03 21:24   發表的 回 16樓(鮑仔) 的帖子 :
多謝你先   第日大家就到時間     一齊去爆箱      

今星期同朋友去大西湖釣大怪物     

OK  第日大家就到時間 ,一齊去爆箱..我前幾天都係西湖比不知名物體連搳3口,仲係已經用2號腳

bbc67899 2011-06-03 23:44
近期九洲钓夜水可能好一些   

查看完整版本: [-- 請問九洲島 --] [-- top --]