查看完整版本: [-- (光明頂問題)~,~小弟有事一問,,,,=,= --]

-> 假 餌 釣 魚 -> (光明頂問題)~,~小弟有事一問,,,,=,= [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

skyao 2011-05-31 22:12

(光明頂問題)~,~小弟有事一問,,,,=,=

先恭喜台釣比賽的各位師兄,
請問比賽地點,光明頂的~紅肚倉~現身了嗎,,,細佬我或說3月果陣去過一次,,聽老闆同其他同場師兄講,,=,=場內的倉倉已經凍死到所剩無幾,,=,=想問下,,有沒師兄同光明老闆比較熟悉~
八吾八到,,老闆會吾會再放倉倉落去呀,,,,4月尾夏天正式來臨果時真係想去玩返夠本,,點知聽台釣既朋友講,,老闆仲未放倉倉,,=,=

唉,,澳門附近玩假餌既地方真係絕無僅有了,,=,=真係吾希望最後一個場都沒埋,,,=,=
前排4-5點遊車河落埋西環湖睇睇仲慘,,仲見到D死網魚佬又落網...=,=
沒嫁啦,,澳門最後一個場都沒埋,,,,,,,

3901 2011-05-31 22:17
光明頂??    張無忌呢??

發記 2011-05-31 22:40
好耐冇見...     

梁爽 2011-05-31 22:40
5月頭我去過
問老細幾時會再落紅肚倉    
佢即係話   釣草魚都好好玩啊
甘你明啦

skyao 2011-05-31 22:43
引用第  2  樓  發記  於  2011-05-31 22:40   發表的  :
好耐冇見...       

發哥仔,,我真係好耐沒見你去西環釣魚啦,,,幾時又夜遊西環呀,,^^

skyao 2011-05-31 22:43
引用第  3  樓  叔你個叔叔  於  2011-05-31 22:40   發表的  :
5月頭我去過
問老細幾時會再落紅肚倉    
佢即係話   釣草魚都好好玩啊
甘你明啦

=,=唉,吾通我D假餌裝備真係收得埋,,=,=

發記 2011-05-31 22:53
搵日我地一齊去釣下吹下水啦

求.敗 2011-06-01 00:47

terence 2011-06-01 01:04
真係好鬼爭d人西灣落網  食魚唔去街市買   比你網到d魚又賣得幾多錢

爆箱ok 2011-06-01 01:36
我都見到西環湖有人落網......     

悲情釣手 2011-06-01 06:24
師兄.下次見到嘅話請打999     

ymtchris 2011-06-01 10:02

釣魚郎 2011-06-01 10:43

查看完整版本: [-- (光明頂問題)~,~小弟有事一問,,,,=,= --] [-- top --]