查看完整版本: [-- 九州一問! --]

-> 議 事 亭 -> 九州一問! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

發記 2011-05-12 20:54

九州一問!

小弟想今星期 出九州釣一下    
  係咪仲係40蚊/人 ?      係邊到落船?        車:  坐的士都係40蚊?
有咩貼士石     分享一下

Sam_Sam 2011-05-12 21:10
系吾系四十蚊我就吾知,因好耐冇去,你打電話比阿成,到時佢會話比你聽系邊度上架啦,至於上邊個位就好難講啦,祝爆釣

發記 2011-05-12 21:19
又平又近     試一試冇防     最岩我呢D學生釣  

dragon_龙 2011-05-12 21:52
无啦!升佐价。50蚊一位!九洲岩新手!我都系九洲出品的!因为屋企对面就系九洲!

發記 2011-05-12 22:21
咁就岩灑我啦      我呢個新手要去學下野       師兄有冇石分享

Sam_Sam 2011-05-12 22:54
如果你夠膽,水流又啱嘅話,試吓嗰舊獨石

直感釣斑仔 2011-05-12 22:56

如果系"太陽島"上艇的話~關口坐的士海邊走~廿蚊左右

發記 2011-05-12 23:09
我都聽過嗰舊獨石     岩流水又係爆箱位    

1魚 2011-05-12 23:15
引用第  5  樓  Sam_Sam  於  2011-05-12 22:54   發表的  :
如果你夠膽,水流又啱嘅話,試吓嗰舊獨石   

係唔係指豆腐磨旁邊粒麻雀枱咁大的獨石?
企豆腐磨安全好多,反正位置也差不多

Sam_Sam 2011-05-12 23:20
引用第  8  樓  1魚  於  2011-05-12 23:15   發表的  :

係唔係指豆腐磨旁邊粒麻雀枱咁大的獨石?
企豆腐磨安全好多,反正位置也差不多

常滿 2011-05-12 23:36
發記;竹州旺你喎     

發記 2011-05-12 23:42
第日一定要再去過        我唔會再錯同樣ge野    

魚珠魚寶 2011-05-13 01:51
發記好爛釣呀   

台灣仔 2011-05-13 03:12
引用樓主發記於2011-05-12 20:54發表的 九州一問! :
小弟想今星期 出九州釣一下    
  係咪仲係40蚊/人 ?      係邊到落船?        車:  坐的士都係40蚊?
有咩貼士石     分享一下

記得好似一位$45,
海濱泳場旁上船,
的士從口岸開出大概一程$20
發記到時釣多d啦

釣魚俠 2011-05-13 06:03
9焦島     

悲情釣手 2011-05-13 06:12
因为屋企对面就系九洲 豪宅呀     

dragon_龙 2011-05-13 08:31
九洲岛对面系洲仔村,吾系豪宅!

ymtchris 2011-05-13 08:55
未去過, 不過有機會都要試一試...................   

zh_小佳 2011-05-13 09:41
推荐去 烂船,钓直感。有个坑水深有成7、8米

小魔女SOS 2011-05-13 09:41
引用第  2  樓  發記  於  2011-05-12 21:19   發表的 回 1樓(Sam_Sam) 的帖子 :
又平又近     試一試冇防     最岩我呢D學生釣     

聽阿貌丸姦介紹"青洲出水排"仲平仲近,踱步都去到,車費用澳門通都係2皮,你就仲平啦啱晒你D學生哥

釣魚郎 2011-05-13 10:51
     呢幾年無去啦........

wongchikit 2011-05-13 12:32
九洲釣豆腐磨有両三條立仔釣
釣落流好一點

發記 2011-05-13 15:46
唔該灑台灣仔   我要去試下    

周星星 2011-05-14 11:13
唔好去九洲 去清洲 叔叔搵日帶你去ar^_^

查看完整版本: [-- 九州一問! --] [-- top --]