查看完整版本: [-- 21/4南油jig jig jig 2 --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 21/4南油jig jig jig 2 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

wah 2011-05-05 13:55

21/4南油jig jig jig 2

上次咁刺激...覆桌
其望越大失望越大
jig 足2晚...斷左1口..中2條章紅...章紅
沉底釣左2條班仔,1條石馬頭...放流又斷一口
最心痛....是掛底3次... 無左2/3餅 WX8 PE4

船家車隻小艇理井爆釣... 我地就得個等字...無良..仲要高價賣俾團友~!@#$%^&*

小魔女SOS 2011-05-05 14:27

釣魚郎 2011-05-05 14:34
     唔錯喎

ymtchris 2011-05-05 14:46
有大肥雞....呀...   

Sam.Jig 2011-05-05 15:17
好玩

jig jig 復jig jig, 南油當然要jig....           

釣魚痴 2011-05-05 17:20

1魚 2011-05-05 17:45
燒賣香腸仔用來釣什麼?     

joaoao 2011-05-05 17:47
D魚巧毒嘩       

chaofish 2011-05-05 19:17
     刺身呀   

發記 2011-05-05 19:17
紅當當    

Sam_Sam 2011-05-05 21:19
真係好大引喎

seng3388 2011-05-05 22:07

財叔 2011-05-05 23:54
小小地好个蕉       

鮑仔 2011-05-06 00:03

醒目榮 2011-05-06 00:26
   C兄利害呀可以Jig两晚'又有魚獲    有几會跟C兄学吓点样可以咁叻,系唔系有秘訣'有几会跟你学番两招    我覺得Jig我每次都周身痛   

iau_fong 2011-05-06 00:52
可以介紹一下去打怪獸GA架生嗎?用幾多克GA竿,8X PE用幾多號?鐡板幾重?絞用幾大之類...等我地哥D未去過新手學下野都好...     

路過... 2011-05-06 02:35
華師傅可否說出是哪個偷釣船家呀!我見張台布好似有d似曾相識和~

猪猪侠 2011-05-06 11:02
长枪重炮呀     

whero 2011-05-06 11:19
中意個條咸魚   

查看完整版本: [-- 21/4南油jig jig jig 2 --] [-- top --]