查看完整版本: [-- 請教各位大師? --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 請教各位大師? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

釣魚小魔鬼 2011-04-02 14:31

請教各位大師?

小弟想問一下各位師兄橫琴依家除左明x同新x樂之外仲冇咩堂係仲做生意。因為呢二個堂實在太多人,唔岩小弟呢d漁人,賜教!

財叔 2011-04-02 14:45
仲有光記 ,新西湖       

zoo 2011-04-02 16:40
引用第  1  樓  財叔  於  2011-04-02 14:45   發表的  :
仲有光記 ,新西湖         

還有five仔, 五仔, 8號會所都可以取魚, 但釣唔釣到就唔包

發記 2011-04-02 18:13
信樓上2位大師    實冇有搞錯    

亮仔 2011-04-02 20:12
引用第 3 樓 發記 於 2011-04-02 18:13 發表的 :
信樓上2位大師    實冇有搞錯    

發哥你幾時帶隊呀....細佬我掛住你呀^_^

悲情釣手 2011-04-02 21:50
樓主.除咗上述兩個塘之外還有新西湖.而係大運河直落方向有塘新開.至於怕人多.可以去光記或閑坐一番 包你滿意

釣魚小魔鬼 2011-04-02 22:37
唔該晒各位師兄明日一殅友去玩下先!

悲情釣手 2011-04-02 23:02
明X今日搞完比賽.聽曰去執死雞啦

Sam_Sam 2011-04-02 23:09
引用第  4  樓  亮仔  於  2011-04-02 20:12   發表的  :

發哥你幾時帶隊呀....細佬我掛住你呀^_^

發記人地個細佬掛住你呀

大麻康 2011-04-03 12:45
有红糖,白糖,沙糖,片糖,冰糖,庶糖,黃糖,代糖,牛奶糖……

財叔 2011-04-03 15:24
引用第  9  樓  大麻康  於  2011-04-03 12:45   發表的  :
有红糖,白糖,沙糖,片糖,冰糖,庶糖,黃糖,代糖,牛奶糖……

康少;仲有最好架方九糖

ymtchris 2011-04-03 17:16
好久無釣塘呀

查看完整版本: [-- 請教各位大師? --] [-- top --]