查看完整版本: [-- 史上最牛艇佬 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 史上最牛艇佬 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

悲情釣手 2011-03-30 21:26

史上最牛艇佬

一開艇佢攞個頭盔出嚟帶.我問佢點解?(當時我有d驚)估唔到佢答話.....型

高比 2011-03-30 21:32
西區艇佬好多都帶大頭佛,可能安全意識好,東區戈d喜歡帶泳鏡.就算蒙住面都知佢係蛇仔明

DEO 2011-03-30 21:39
飛艇又風又水,保護最緊要

xue76 2011-03-30 21:50
   ``````````````````````````````````````````````````````开摩托···············艇!!!

悲情釣手 2011-03-30 22:06
原來係小弟孤陋寡聞 唔怪得佢西褲皮鞋.文質彬彬.安全意識咁高

高比 2011-03-30 22:15
引用第  4  樓  悲情釣手  於  2011-03-30 22:06   發表的  :
原來係小弟孤陋寡聞 唔怪得佢西褲皮鞋.文質彬彬.安全意識咁高   

唔單止西裝打呔靚皮鞋文質彬彬,官仔骨骨,安全意識好,放飛機甩底食幾家茶飯功夫都有一手,上左石就要自己顧自己

悲情釣手 2011-03-30 22:21
高比大師.仲唔快d公佈吓有責任感嘅艇佬電話

黑仔華 2011-03-30 22:43
引用第 5 樓 高比 於 2011-03-30 22:15 發表的 :

唔單止西裝打呔靚皮鞋文質彬彬,官仔骨骨,安全意識好,放飛機甩底食幾家茶飯功夫都有一手,上左石就要自己顧自己

Black list 一員.

高比 2011-03-31 00:13
引用第  6  樓  悲情釣手  於  2011-03-30 22:21   發表的  :
高比大師.仲唔快d公佈吓有責任感嘅艇佬電話   

師兄.每個艇手都有好有壞,只要自己覺得ok無問題就可以.有人話A好但A又放過人飛機都唔定.所以都係自己試過先知

發記 2011-03-31 00:14
第日唔知會唔會著西裝        

機車28 2011-03-31 00:20
當佢地放你飛機時,唔怕你認得出佢地個樣先真!       

爆箱ok 2011-03-31 00:41
史上最型艇佬     

魚珠魚寶 2011-03-31 01:04
幪面超人     

獎金獵人 2011-03-31 08:51
引用第  5  樓  高比  於  2011-03-30 22:15   發表的  :

agree!

soufat218 2011-03-31 09:16
估唔到佢答話.....型       

釣魚郎 2011-03-31 10:49
引用第  5  樓  高比  於  2011-03-30 22:15   發表的  :

佢出晒名叫大懶蛇.....

小魔女SOS 2011-03-31 11:20
引用第  8  樓  高比  於  2011-03-31 00:13   發表的  :

師兄.每個艇手都有好有壞,只要自己覺得ok無問題就可以.有人話A好但A又放過人飛機都唔定.所以都係自己試過先知

絕對贊同所以如果我自己冇份去釣魚,我絕對係唔會幫人book艇book車,費事有咩唔愉快既事比人挿

阿巫钓具 2011-03-31 16:11
引用第 14 樓 soufat218 於 2011-03-31 09:16 發表的 :
估唔到佢答話.....型         

小魔女SOS 2011-03-31 16:47
引用第  17  樓  阿巫钓具  於  2011-03-31 16:11   發表的  :

阿毛唔好噴火住星期日我出東區有冇D靚青虫/紅虫頭留比我先上次賣剩尾哥D唔OK呀

ymtchris 2011-03-31 17:28
因為佢地車你去釣魚就當自己係度玩緊賽艇嗎, 所以都係小心d好......   
你地唔戴就笨呀.....     

3901 2011-03-31 18:01
但系無乜邊個艇佬會着救生衣

悲情釣手 2011-04-01 01:55
希望s牌或d牌出埋頭盔.各位師兄幻想一吓出磯個陣.全艇人帶住大頭彿.而且係清一色拉花XX磯釣隊.型到爆呀

查看完整版本: [-- 史上最牛艇佬 --] [-- top --]