查看完整版本: [-- 宏哥哥話“叫雞叫左甘耐都未到。。。” --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 宏哥哥話“叫雞叫左甘耐都未到。。。” [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

星空 2011-03-23 15:07

宏哥哥話“叫雞叫左甘耐都未到。。。”

一起吃午飯的時候,釣手全出賽了。

宏哥點的一只蒸雞,等了好久好久未到,於是我親耳聽到他說的。。。。。

(想歪的,麻煩自覺站邊面壁思過去~

亞枝 2011-03-23 15:28
遇到此情況,我會找個女侍應溫柔地跟她說:幫我入去催,催到出為止

星空 2011-03-23 16:13
哈哈 ~~~~我輸左~  

石頭 2011-03-23 16:39
     咁都比你聽到,我都平時叫他吳好咁大聲

財叔 2011-03-23 16:54
引用樓主星空於2011-03-23 15:07發表的 宏哥哥話“叫雞叫左甘耐都未到。。。” :

宏哥點的一只蒸雞,等了好久好久未到,於是我親耳聽到他說的。。。。。

.......

仲好講,就係你係度,隻雞唔方便出尼

soufat218 2011-03-23 16:58

小小小鱼 2011-03-23 18:02

samchan 2011-03-23 18:48

活活 2011-03-23 19:09
引用第  1  樓  亞枝  於  2011-03-23 15:28   發表的  :
遇到此情況,我會找個女侍應溫柔地跟她說:幫我入去催,催到出為止   

厲害, 阿枝哥果然系有經驗既白蘭氏出品~

阿B 2011-03-23 19:25
     ...

Sam_Sam 2011-03-23 23:00
引用第  1  樓  亞枝  於  2011-03-23 15:28   發表的  :

咁都比你諗倒

發記 2011-03-24 00:40
枝哥    我真係頂唔順  笑死左    

魚珠魚寶 2011-03-24 02:31
係咪北菇蒸雞呀     

小八路 2011-03-24 09:02
我谂係三黄鸡即黄脚呢种唧~~~~

南方黑鯛 2011-03-24 13:19
老友記餐廳太繁忙了,叫只雞比大家享受下都要等一小時.

南方黑鯛 2011-03-24 13:35
引用樓主星空於2011-03-23 15:07發表的 宏哥哥話“叫雞叫左甘耐都未到。。。” :

.......

鬼馬星空,偷聽大人講也.

海盗 2011-03-24 14:54

premium 2011-03-24 15:05
   .....

查看完整版本: [-- 宏哥哥話“叫雞叫左甘耐都未到。。。” --] [-- top --]