查看完整版本: [-- 新加菜單,核能和牛 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 新加菜單,核能和牛 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

wongkok 2011-03-15 12:23

新加菜單,核能和牛

該主題已被管理員屏蔽!

aj123 2011-03-15 13:40

小魔女SOS 2011-03-15 14:22
損失慘重

財叔 2011-03-15 14:46
冇本事幫佢 只希望佢灾難減到最底就好  

小魔女SOS 2011-03-15 14:55
引用第  3  樓  財叔  於  2011-03-15 14:46   發表的  :
冇本事幫佢 只希望佢灾難減到最底就好    

佢繼續係咁爆就大件事

千水 2011-03-15 15:02
希望佢振興經濟既時候,考慮下將d釣魚用品減價促銷

小小釣手 2011-03-15 15:03
         傷亡参重

小魔女SOS 2011-03-15 15:08
引用第  6  樓  小小釣手  於  2011-03-15 15:03   發表的  :
         傷亡参重

可惜d日元唔跌

千水 2011-03-15 15:30
引用第 7 樓 小魔女SOS 於 2011-03-15 15:08 發表的 :

可惜d日元唔跌

創完新高後稍稍回落反d啦...今次市場猜測情況同上次神戶地震抽高日元情況可能
相同,但係日本政府係市場注資15萬億,有可能令日元供應增加,加上復甦需時
中線展望日元有可能回落至每百兌港元9.2以下,到時我地買野希望會平d

釣魚郎 2011-03-15 15:37
損失慘重   

zoo 2011-03-15 15:45
跌只是遲早問題!  

發記 2011-03-15 15:52
幅射再流出黎    真係食咩都死    

小魔女SOS 2011-03-15 15:57
引用第  8  樓  千水  於  2011-03-15 15:30   發表的  :

創完新高後稍稍回落反d啦...今次市場猜測情況同上次神戶地震抽高日元情況可能
相同,但係日本政府係市場注資15萬億,有可能令日元供應增加,加上復甦需時
中線展望日元有可能回落至每百兌港元9.2以下,到時我地買野希望會平d
.......

希望!希望!我怕到時都係得個望字

premium 2011-03-15 16:01
真係大穫

太子 2011-03-15 17:05
今天在日本發生的世紀大災難,唔應該攞黎開玩笑!

ymtchris 2011-03-15 17:25
無陰公呀....     

wongkok 2011-03-15 17:29
引用第 14 樓 太子 於 2011-03-15 17:05 發表的 :
今天在日本發生的世紀大災難,唔應該攞黎開玩笑!

愚夫即系愚夫,冇人叫你笑架,里張相系叫你地小心曰本食品,等你地仲食日本野食得甘過引啦,連日本自衛隊刀要切出核電廠

wongkok 2011-03-15 17:31
東京輻射量較正常高1倍
(明報)2011年3月15日 星期二 16:45
日本    東京    都官員表示,東京下午的輻射    量已下跌,但仍較正常水平高出1倍。

東京都今日下午13時發表核輻射監測報告說,福島第一核電站泄漏的核物質已經飄至東京,東京地區的放射線量已經超過了往常的20倍,而且繼續處於上升的趨勢。

另外,與東京都相鄰埼玉縣政府也發表報告說,埼玉縣的核輻射量也比平時增加了20倍。

東京度知事石原慎太郎    發表談話說,目前的這些核輻射量不會對健康構成危險。

東京都官員其後表示,他們在當地時間早上10時至11時,測量輻射量為0.809微希,而正常水平為0.035至0.036微希,而照一次胸部X光則有20微希輻射量。而在4小時的監測,東京的輻射量跌回至0.075微希。

chaofish 2011-03-15 19:04
地球係圓架

太子 2011-03-15 21:30
引用第  16  樓  wongkok  於  2011-03-15 17:29   發表的  :

愚夫即系愚夫,冇人叫你笑架,里張相系叫你地小心曰本食品,等你地仲食日本野食得甘過引啦,連日本自衛隊刀要切出核電廠

.......

你鍾意點我無所謂啦!我當然係一位愚夫啦!

arrowtsang 2011-03-15 22:20
滿目瘡痍,人皆垂淚,勿再傷口處灑鹽,謝!

Sam_Sam 2011-03-15 23:23
真係可大可小架,

wongkok 2011-03-16 08:53
All people here say what like

wongkok 2011-03-16 08:55
All people here say what they like

wongkok 2011-03-16 08:56
引用第 20 樓 arrowtsang 於 2011-03-15 22:20 發表的 :
滿目瘡痍,人皆垂淚,勿再傷口處灑鹽,謝!

You say what you like

查看完整版本: [-- 新加菜單,核能和牛 --] [-- top --]