查看完整版本: [-- 如何鑽洞??? --]

-> DIY激改 -> 如何鑽洞??? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

路亞添 2011-03-07 23:40

如何鑽洞???

如圖?因為一錯好便ko
大地主!教下我地!

發記 2011-03-07 23:43
琴晚戈集?  

路亞添 2011-03-07 23:45
yes good  好想去放雞(請不要心斜)

梁爽 2011-03-07 23:57
shit   我屋企呢個台唔見左    睇唔到

peter_218 2011-03-08 20:18
       ?,,,

arrowtsang 2011-03-08 20:25
以小弟愚見----金屬杯後期鑽孔這玩意要三思,因鑽孔後改變的只是"美容",對效能並冇提昇,且幣處卻會出現,如杯身較易變型,鑽孔位更易鏽蝕(我個就係喇!),假如鑽孔後再電鍍表層抗氧加工則另作別論,再深一層多口說句,污糟如我者,更增加每次出釣後的清洁工作!

路亞添 2011-03-08 20:34
我以為會快d 輕d   . 型d. 獨一無二d   

arrowtsang 2011-03-08 20:37
引用第  6  樓  路亞添  於  2011-03-08 20:34   發表的 回 5樓(arrowtsang) 的帖子 :
我以為會快d 輕d   . 型d. 獨一無二d   

咁鑽左就係型D既!

路亞添 2011-03-08 20:43
D鉸275克要買1千
D鉸255克要買3千
D鉸235克要買5千
平均20克要2000元.可比美黃金
打20個洞輕10克多1000元

arrowtsang 2011-03-08 20:56
引用第  8  樓  路亞添  於  2011-03-08 20:43   發表的  :
D鉸275克要買1千
D鉸255克要買3千
D鉸235克要買5千
平均20克要2000元.可比美黃金
打20個洞輕10克多1000元

[attachment=112765]

悲情釣手 2011-03-08 21:36
平均20克要2000元.可比美黃金 高呀

常滿 2011-03-09 00:32
打洞係貴d         

亞水 2011-03-09 14:24
      [attachment=112768]  [attachment=112768]

查看完整版本: [-- 如何鑽洞??? --] [-- top --]