查看完整版本: [-- (18+)正人揸,猫猫好慘,馬來西亞cctv影到的 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> (18+)正人揸,猫猫好慘,馬來西亞cctv影到的 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

鮑仔 2011-03-02 14:43

(18+)正人揸,猫猫好慘,馬來西亞cctv影到的

該主題已被管理員屏蔽!

鮑仔 2011-03-02 14:49
點解會有E D 人存在,應該一早拎去填海     

發記 2011-03-02 14:50
咁x街嫁佢...   冇灑人性

鮑仔 2011-03-02 14:53
E  D人真係用來礳粉打餌都覺得佢臭

釣魚郎 2011-03-02 15:09
       這個廢材   

小魔女SOS 2011-03-02 15:14
咪話我話全世界都有D咁賤既人......

悲情釣手 2011-03-02 15:16
引用第  3  樓  鮑仔  於  2011-03-02 14:53   發表的  :
咁都比你諗到

小魔女SOS 2011-03-02 15:21
引用第  3  樓  鮑仔  於  2011-03-02 14:53   發表的  :

仲要浪費時間磨粉直頭將佢成個人掉落大海餵魚又好,掉去山頭餵野狗又好啦費事煩..........不過哩D人掉落海都污染個海

ymtchris 2011-03-02 15:25
唉......................   

財叔 2011-03-02 15:48
我一早睇左.又產左佢,本想轉比大家一齊產佢.但我唔識轉

zoo 2011-03-02 15:50
貓媽媽救唔到自己的仔女        

呢個死扑街*&^%$#@..............................................         

premium 2011-03-02 15:55
@#%^&*(

小魔女SOS 2011-03-02 15:55
引用第  10  樓  zoo  於  2011-03-02 15:50   發表的  :
貓媽媽救唔到自己的仔女        

呢個死扑街*&^%$#@..............................................           

一向外表斯文嘅動經理都#$@#$^%$^*()&^%#@$^&*()

Sam_Sam 2011-03-02 16:17
正一卦街,正人渣   

PoU 2011-03-03 00:52
      我都未睇就del左

小魔女SOS 2011-03-03 09:25
引用第  14  樓  PoU  於  2011-03-03 00:52   發表的  :
      我都未睇就del左

哩d咁既野睇咗棧唔睇好過

查看完整版本: [-- (18+)正人揸,猫猫好慘,馬來西亞cctv影到的 --] [-- top --]