查看完整版本: [-- 忘記密碼! --]

-> 網站功能解說 -> 忘記密碼! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-03-01 19:55

忘記密碼!

1魚叔,有個會員忘記了密碼,現在不能登陸,點幫到佢呢????!thank!

1魚 2011-03-01 20:17
洗少少黑錢就可以   

arrowtsang 2011-03-01 20:24
常滿 常滿 常滿,要跌呀.......!           

發記 2011-03-01 20:36
院長   你釣魚釣到唔記得灑d野,丫.

arrowtsang 2011-03-01 20:47
引用第  3  樓  發記  於  2011-03-01 20:36   發表的  :
院長   你釣魚釣到唔記得灑d野,丫.

我發到帖又點會忘記密碼呢!釣魚釣到唔記得灑d野戈位仁兄係......X X。

財叔 2011-03-01 21:25
院長你叫佢揾人爆格就得       

活活 2011-03-01 21:42
跌少少都要咯。。。。     

常滿 2011-03-01 22:06
有勞院長,一魚叔,    
自己清除左自己個腦的cookie,忘掉了密碼......       

Sam_Sam 2011-03-01 22:29
引用第  7  樓  常滿  於  2011-03-01 22:06   發表的  :
有勞院長,一魚叔,    

咩咁大頭蝦呀

muito 2011-03-01 22:36
引用第  7  樓  常滿  於  2011-03-01 22:06   發表的  :
有勞院長,一魚叔,    

常滿大師, 係唔係有人偷你密碼呀. 要我代你出面追討賠償嗎?

常滿 2011-03-01 22:47
引用第 9 樓 muito 於 2011-03-01 22:36 發表的 :

常滿大師, 係唔係有人偷你密碼呀. 要我代你出面追討賠償嗎?

你會唔會瓜分我ge賠償?

ymtchris 2011-03-02 09:28
要跌出嚟, 係真唔係呀....   

釣魚郎 2011-03-02 11:08
   要跌.....真係愚弄網     

小魔女SOS 2011-03-02 11:58
有勞院長,一魚叔,    

阿常滿兄你做邊行架要首領同你開鎖,自己攪掂都得啦

看海 2011-03-02 12:56
首領副業,開鎖佬,我朋友都有幫襯,不過無跌走咗數     

muito 2011-03-02 17:28
引用第  10  樓  常滿  於  2011-03-01 22:47   發表的  :

你會唔會瓜分我ge賠償?   

唔會瓜分, 不過下次釣到魚我要分,

1魚 2011-03-02 17:46
搵餐咖啡姐,又要鎖又要告~鞋!!   

查看完整版本: [-- 忘記密碼! --] [-- top --]