查看完整版本: [-- 行動失敗! --]

-> 海 磯 釣 訊 -> 行動失敗! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

arrowtsang 2011-02-20 22:46

行動失敗!

行動失敗! [attachment=112284]☆★行動代號★☆----沈,抽,頂......割!!! [attachment=112285]   本署近日收到多名熱心市民來電,投訢東區出現大型悍匪,其後本署行動組隊長--チヌ獵人 煮直 冇幹探立刻召集凸激小組成員前往搜捕 ,是次搜捕成員有---碧水壯漢總督插 大麻神探 總駝主警屍 ,同埋東區反罪惡行動組高瘋首腦...即係艾 ;於今日上午,五名麻棘探員前往朗烈島進行第一輪打激行動,其間只捕獲幾名未成年童黨 ,直至下午3左右,指揮中心接到可靠線報,全隊麻棘幹探再乘座由金毛駕駛之戰艦---狸咪知號,開往其他大島進行第ニ輪搜捕行動,其間,各探員均遇"大型體格"之悍匪拒捕並開尾還擊 ,約由五時開始,本人更慘被悍匪拖至深水暗礁毆打至不醒人事、經脈盡碎、五肢全毀、大量吐血、全身癱瘓、神經失常,更陷入昏迷而需要電擊進行心臟復蘇急救手術,現仍然未脫離"危險期" (全日加埋...6次,O....shit! 現本東區反罪惡行動組高瘋首腦..即係艾,病情由嚴重轉為危殆,身中魚毒指數超出國際世界衛生組織標準167倍讀數,暫無生命危險,經初部檢驗,魚癌巳擴散至全身痳疤系統,屬末期,需長期接受深切治療及俏麗護士進行咀對咀人工呼級維持生命!) ,至六時行動組隊長冇幹探宣佈收隊,唯眾探員均只能捕獲嘍囉童黨,大型悍匪則逃離現場返回暗礁巢穴! 噢.....!我們的大物搜捕行動失敗了! 報導完畢! [attachment=112286] [attachment=112287] [attachment=112288] [attachment=112289] [attachment=112290]     [attachment=112291]

沉波 2011-02-20 22:59
巧西利啊   

1魚 2011-02-20 23:02
(全日加埋...6次,shit!)
錯失太多機會~shit!shit!shit!

魚珠魚寶 2011-02-20 23:03
雖然捍匪強橫........只捉到幾名黨員.........總算有膠袋了       

arrowtsang 2011-02-20 23:04
引用第  2  樓  1魚  於  2011-02-20 23:02   發表的  :
(全日加埋...6次,shit!)
錯失太多機會~shit!shit!shit!

好多人上石釣,成日一口線都冇架!是日亞ニ師公奇一戈隊怪獸戰隊亦釣同一島嶼,亦割聲四起呀!

沙立皇 2011-02-20 23:08
[attachment=112296]  [attachment=112293]  [attachment=112294]  [attachment=112295]

爽風 2011-02-20 23:10

chaofish 2011-02-20 23:11
大佬你寫到咁灰鞋真係吾睇甘D都吾得架架架

活活 2011-02-20 23:17
被悍匪強闖六次後,的確shit服曬。      

阿B 2011-02-20 23:21
     下次帶我去一定得ge...   

arrowtsang 2011-02-20 23:21
引用第  5  樓  沙立皇  於  2011-02-20 23:08   發表的  :
[attachment=112296]  [attachment=112293]  [attachment=112294]  [attachment=112295]  

大師公:口餌唔到暗排坑位佢唔食,一過石即割;有D泵左上水又爆番落去,一次爆唔斷就再爆多幾野,監生爆斷又有,哎.....也也!

3901 2011-02-20 23:24
就此次事件院長應該將被問責 最高刑罰禁釣三十天,即日執行 阿門   

沙立皇 2011-02-20 23:30
引用第  10  樓  arrowtsang  於  2011-02-20 23:21   發表的  :

大師公:口餌唔到暗排坑位佢唔食石,過石即刻比埋佢,有D泵左上水又爆番落去,一次爆唔斷就再爆多幾野,監生爆斷又有,哎.....也也!

我明天又去打龜呀。 [attachment=112297]

Sam_Sam 2011-02-20 23:56
今次行動失敗 ,只係拉到d小嘍囉
會吾會有人走遛風聱,可能有內鬼喎

阿B 2011-02-21 00:06
你有強大警屍.....佢有強大的((礁王))..頂住...e+d出面悍匪..全部都跟左((礁王))大佬找食架la..所以兄弟們小心d.la..       

路亞添 2011-02-21 00:17
黑人過期居留搶手袋,又成功逃脫,有機會開枝散叶     

財叔 2011-02-21 00:24
你D叫小童 我昨日釣弋條就叫BB仔先得   

vic 2011-02-21 00:33

發記 2011-02-21 01:01
呢d未成年....真係,,,,  

看海 2011-02-21 01:30
院長收入察果件目視應有1.75kg45cm左右,佢都係小頭目嚟架,有兩三條靚,都比你捉左,雖末達標,亦有所膠袋啦   

xue76 2011-02-21 01:53
     好凶悍啵!要搞返场大型围捕行动先得   

看海 2011-02-21 01:54
引用第  3  樓  魚珠魚寶  於  2011-02-20 23:03   發表的  :
雖然捍匪強橫........只捉到幾名黨員.........總算有膠袋了         

注意:::::經FBI鉦實礁王真的派出餓低,明查暗訪下得知,礁王派出佢老婆幾日前通知手下小心,佢個名叫礁后,不過佢已改名掩飾身份

總舵主 2011-02-21 09:16
齊齊有魚中,好開心呀     

ping 2011-02-21 09:24
院长!唔系你军无能,而系敌军太强呀!所以唔系全军覆没已经比面你啦   

奧比斯 2011-02-21 09:31
Re:行動失敗!

約由五時開始,本人更慘被悍匪拖至深水暗礁毆打至不醒人事、經脈盡碎、五肢全毀、大量吐血、全身癱瘓、神經失常,更陷入昏迷而需要電擊進行心臟復蘇急救手術,現仍然未脫離"危險期"  (全日加埋...6次,shit!現本東區反罪惡行動組高瘋首腦..即係艾,病情由嚴重轉為危殆,身中魚毒指數超出國際世界衛生組織標準167倍讀數,暫無生命危險!) ,至六時行動組隊長冇幹探宣佈收隊,唯眾探員均只能捕獲嘍囉童黨,大型悍匪則逃離現場返回暗礁巢穴!      

院長:幾位幹探出發已被魚探   FBI    發現,   

下次帶的新仔出發啦   

joaoao 2011-02-21 09:43
是次行動手軟之下讓悍匪逃脫   並發現肩周炎已日益嚴重........O shit!!!!!!       

arrowtsang 2011-02-21 10:16
引用第  25  樓  joaoao  於  2011-02-21 09:43   發表的  :
是次行動手軟之下讓悍匪逃脫   並發現肩周炎已日益嚴重........O shit!!!!!!         

貌哥 :入廠前前"後後"檢查一下啦,及早冶療就會早日康復架喇!! [attachment=112303] 再講深一層,東區十多島嶼且大海茫茫,搜尋魚蹤並非容易,且見雜魚老泥日益猖獗,論要每次遇上目標魚種,更是難上加難,單是靠運氣是不可能的;而如今我跟貌哥您出師作釣多時,亦從中累積不少寶貴經驗,近年出礁荒磯野釣,均有小成,內心實在歡喜多謝俊哥,如今貌哥患上肩周炎之事......,唔.....,下水您摛上60cm級的鬼鯛,再曬干磨末入藥,以和暖水送服,一日三次,每次3克,早晚再吞下魚骨作藥引,病情定必當好轉呀!

小魔女SOS 2011-02-21 10:32
阿古董伯伯丸腸大人你依加晒麵定乜野呀咁都話行動失敗 難為我地尋日去難苦雞3艇人得兩兜椅   

小魔女SOS 2011-02-21 10:42
引用第  25  樓  joaoao  於  2011-02-21 09:43   發表的  :

引用第  26  樓  arrowtsang  於  2011-02-21 10:16   發表的  :

貌哥 :入廠前前"後後"檢查一下啦,及早冶療就會早日康復架喇!! [attachment=112303] 再講深一層,東區十多島嶼且大海茫茫,搜尋魚蹤並非容易,且見雜魚老泥日益猖獗,論要每次遇上目標魚種,更是難上加難,單是靠運氣是不可能的;而如今我跟貌哥您出師作釣多時,亦從中累積不少寶貴經驗,近年出礁荒磯野釣,均有小成,內心實在歡喜多謝俊哥,如今貌哥患上肩周炎之事......,唔.....,下水您摛上60cm級的鬼鯛,再曬干磨末,以和暖水送服,一日三次,每次3克,早晚再吞下魚骨,病情必當好轉呀!

阿貌丸姦佢釣到.........有見~~~周炎乜咁唔小心呀咁就要入神經病院苦難科長細檢查一吓喎周炎哩家野可大可小對日後性能影響好大架

arrowtsang 2011-02-21 11:20
引用第  28  樓  小魔女SOS  於  2011-02-21 10:42   發表的  :

阿貌丸姦佢釣到.........有見~~~周炎乜咁唔小心呀咁就要入神經病院苦難科長細檢查一吓喎周炎哩家野可大可小對日後性能影響好大架

先多謝各界豬朋狗友同埋亞魔女姨姨既"問候",我地昨日受襲的"五大神補",巳被送入本院進行愛心療理,各有獨立豪華套房及愛心護士姐姐,不過暫時大家都唔想出院住呀!! [attachment=112304] [attachment=112305]

ymtchris 2011-02-21 11:26
下水再同佢死過囉.....       

釣魚郎 2011-02-21 11:56
     你唔記得拖狗.........     

奇一 2011-02-21 12:01
引用第 25 樓 joaoao 於 2011-02-21 09:43 發表的 :

出多D就會痊癒......因為連手都抬唔起.咁就唔洗釣咯...唔釣一個月咪..痊癒啰....

奇一 2011-02-21 12:08
引用第 4 樓 arrowtsang 於 2011-02-20 23:04 發表的 :

好多人上石釣,成日一口線都冇架! 是日亞ニ師公奇一戈隊怪獸戰隊亦釣同一島嶼,亦割聲四起呀!
綜合昨天釣況,水凍魚精口.有得咬時帶下線又放口.食得深又割....連幾個船佬玩船磯也一樣....割 .

joaoao 2011-02-21 13:03
引用第  32  樓  奇一  於  2011-02-21 12:01   發表的  :

出多D就會痊癒......因為連手都抬唔起.咁就唔洗釣咯...唔釣一個月咪..痊癒啰....  

哎....呢排瞓覺隻右膊痛到仆街....真係打灰雞都某力啊....更何况打介瘦

zoo 2011-02-21 13:24
上次爆箱,今次都有一雙!       

小魔女SOS 2011-02-21 14:25
引用第  29  樓  arrowtsang  於  2011-02-21 11:20   發表的  :

先多謝各界豬朋狗友同埋亞魔女姨姨既"問候",我地昨日受襲的"五大神補",巳被送入本院進行愛心療理,各有獨立豪華套房及愛心護士姐姐,不過暫時大家都唔想出院住呀!! [attachment=112304] [attachment=112305]   

引用第  34  樓  joaoao  於  2011-02-21 13:03   發表的  :

哎....呢排瞓覺隻右膊痛到仆街....真係打灰雞都某力啊....更何况打介瘦

有D咁正既護士小姐供應,哩D咪就係本院最高榮譽既見......周炎物理治療囉,阿丸姦大淫唔洗粟喎好快你又可以車輪手打灰雞呀

sang 2011-02-21 17:28
好帖

隨行者 2011-02-21 18:56
布道巧晶採

釣魚痴 2011-02-21 19:17
...     

leocheong 2011-02-21 19:30
院長大人 !
勁 !

細細 2011-02-21 21:05
    好文章

亞枝 2011-02-21 21:06
     失敗乃成功阿媽

太子 2011-02-21 22:18
咁都叫童黨!

大麻康 2011-02-21 23:03

1魚 2011-02-21 23:21
引用第  34  樓  joaoao  於  2011-02-21 13:03   發表的  :

我十幾年前都係打餌打到肩週炎,仲以為世界上只有我咁癲~哈哈...後繼有人了
1~首先睡姿要注意,唔好反手墊住頭睡,否則更快加速痛楚
2~得閒就做吓熱敷按摩,用兩隻手拉毛巾都不錯,用另一隻手幫助,前後左右的多角度的慢慢拉
3~心情好重要,放鬆心情,凡事管他的,有魚繼續釣(當然不影響工作和家人為主)
講住咁多先

joaoao 2011-02-22 07:20
引用第  45  樓  1魚  於  2011-02-21 23:21   發表的  :

我十幾年前都係打餌打到肩週炎,仲以為世界上只有我咁癲~哈哈...後繼有人了
1~首先睡姿要注意,唔好反手墊住頭睡,否則更快加速痛楚
2~得閒就做吓熱敷按摩,用兩隻手拉毛巾都不錯,用另一隻手幫助,前後左右的多角度的慢慢拉
3~心情好重要,放鬆心情,凡事管他的,有魚繼續釣(當然不影響工作和家人為主)
.......

我諗一半係釣魚...一半係抱我老細抱成咁[佢成日唔肯行]...睇怕都係去睇下医生好了

opq 2011-02-22 12:58
骑马过海~~~~~丐西丽~!  

大鯛 2011-02-23 00:27
你攪乜鬼呀?斷六口咁激,攪到我心都痕埋     

david-c 2011-02-23 12:41
   ........

查看完整版本: [-- 行動失敗! --] [-- top --]