查看完整版本: [-- 情人節女友送的禮物 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 情人節女友送的禮物 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

鮑仔 2011-02-17 14:29

情人節女友送的禮物

情人節女友送的禮物 女友知我鐘意釣魚特意挑選這有錶比我,唔知會唔會對釣魚有幫助 功能真係好多,但係睇到本說明書都真係頭痛

" />

" />

" />

ymtchris 2011-02-17 14:39
你喱d就唔係真係情人節囉, 我地情人節係得個講字呀...         

joaoao 2011-02-17 14:55
你女友實在对你太好了       

鮑仔 2011-02-17 14:58
但對釣况唔知有無幫助,但有沒有都無所謂,因為是心意     

釣魚郎 2011-02-17 15:15
可以睇方向,潮汐........但唔包有魚釣       

小魔女SOS 2011-02-17 15:27
引用第  4  樓  釣魚郎  於  2011-02-17 15:15   發表的  :
可以睇方向,潮汐........但唔包有魚釣         

冇錯呀老闆哥隻只係一隻普通既爬山錶所以應該同釣魚冇關,我都買咗一隻差不多款送比我老細,超輕不過價錢都唔平

機車28 2011-02-17 16:48
不要管它是山錶或是海錶!     
愛人送既一定係好錶!     
如果係我,我一定小心保護佢!珍而重之!.......心意嘛!............         

不過我就未有情人節禮物!

鮑仔 2011-02-17 17:16
有道理、有道理       

機車28 2011-02-17 17:23
引用第  7  樓  鮑仔  於  2011-02-17 17:16   發表的 回 6樓(機車28) 的帖子 :
有道理、有道理         

事實...........!

ymtchris 2011-02-17 17:33
引用第  6  樓  機車28  於  2011-02-17 16:48   發表的  :
不要管它是山錶或是海錶!     
愛人送既一定係好錶!     
如果係我,我一定小心保護佢!珍而重之!.......心意嘛!............         

.......

阿公, 我直頭連情人都無呀, 淨係得老婆.......

釣魚郎 2011-02-17 17:44
引用第  9  樓  ymtchris  於  2011-02-17 17:33   發表的  :

阿公, 我直頭連情人都無呀, 淨係得老婆.......

你無聽過女兒係爸爸前世情人咩......

1魚 2011-02-17 17:58
我都收到禮物,係信用咭的找數單   

ymtchris 2011-02-17 17:59
引用第  10  樓  釣魚郎  於  2011-02-17 17:44   發表的  :

你無聽過女兒係爸爸前世情人咩......

阿老板, 如果係咁...就真係前世......唔修呀.....

ymtchris 2011-02-17 18:00
引用第  11  樓  1魚  於  2011-02-17 17:58   發表的  :
我都收到禮物,係信用咭的找數單     

咁就可以引證咗你有幾咁幸福啦, 仲係度曬命........

釣魚郎 2011-02-17 18:03
引用第  12  樓  ymtchris  於  2011-02-17 17:59   發表的  :

阿老板, 如果係咁...就真係前世......唔修呀.....

你前世有幾多,今世就一次俾3件你,仲想點

arrowtsang 2011-02-17 18:29
羨慕極了!       

大舊飯 2011-02-17 19:12
我重慘      收左部愛風科    不識用.

悲情釣手 2011-02-17 19:46
引用第  16  樓  大舊飯  於  2011-02-17 19:12   發表的  :
我重慘        收左部愛風科     不識用.
晒命

peter_218 2011-02-17 21:45
羨慕   

休闲的我 2011-02-17 22:03
呢只款1600 mop有找 物轻情义重 恭喜楼主

Sam_Sam 2011-02-17 22:58
你就好啦

發記 2011-02-18 00:32
唔好理佢多唔多用途啦   呢d係你令一半的心意    

看海 2011-02-18 01:33
   有含意的,你要了解先得格    要睇時間,上山下海都好,都要準時報到,無冇....     

鮑仔 2011-02-18 08:47
咁都比你諗到   

itit 2011-02-18 12:28
你女友对你太好   
u have a good girl friend   

viva 2011-02-18 12:53
     没有情人真系唔使过节

台灣仔 2011-02-18 14:08
個本說明書   

premium 2011-02-18 14:52
情人節禮物

自由戰士 2011-02-18 14:58
鮑兄,你就好啦, 收到情人的禮物, 好彩我到收到我的舊情人(老婆)的禮物, 就是2011年全年釣魚批文, 包括3月7,8,9,10.   

鮑仔 2011-02-18 15:21
我都期待緊7至10號呀,勁多人E+已經有成拾幾人,好似比賽咁   

鮑仔 2011-02-18 15:31
到時去嗰曰諗起要帶四曰D蝦樽同粉真係夠曬大獲呀,一人最小四曰10包粉8樽蝦,一車坐6個人,e個重量....架車真係

自由戰士 2011-02-18 18:30
知唔知個度有冇銀虾,如有,輕好多.話時話,一架車坐6人,裝唔裝得哂咁多虾分同裝備   

鮑仔 2011-02-18 19:00
嗰邊有銀蝦同粉買,但粉d質量就差D同d南極蝦都幾細隻下

鮑仔 2011-02-18 19:02
唔知會唔會坐大巴去呢     

機車28 2011-02-19 00:29
引用第  14  樓  釣魚郎  於  2011-02-17 18:03   發表的  :

你前世有幾多,今世就一次俾3件你,仲想點

可能佢又想要多件小情人呢!

xue76 2011-02-20 01:02
你女友都好像是到钓紧大鱼啵     

查看完整版本: [-- 情人節女友送的禮物 --] [-- top --]