查看完整版本: [-- 出桂山釣況? --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 出桂山釣況? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

釣魚小魔鬼 2011-02-08 00:25

出桂山釣況?

我想問下甘多位師兄,小弟二人想出桂山呢個星期,其實依家桂山的釣況如何,呢個時間係唔係去桂山的好時間呢?想出中心磯,二日一夜!
仲想想問下各位二個人,釣二日一夜可以有咩選擇?邊度比較有魚同易?

arrowtsang 2011-02-08 00:28
   白立狂    白立狂 問桂山咩境呀!!!白立狂

小dee 2011-02-08 00:53
年初三釣況

年初四釣況

年初五釣況

明天開始起大風, 可以唔洗過來囉, 釣左三日我都打算轉戰第度

獎金獵人 2011-02-08 00:55
引用樓主釣魚小魔鬼於2011-02-08 00:25發表的 出桂山釣況? :
我想問下甘多位師兄,小弟二人想出桂山呢個星期,其實依家桂山的釣況如何,呢個時間係唔係去桂山的好時間呢?想出中心磯,二日一夜!
仲想想問下各位二個人,釣二日一夜可以有咩選擇?邊度比較有魚同易?

桂山本地就麻麻啦因为过年好多人來釣!
去大蜘洲啦好料呀!我初三釣三條牛,最大五斤四,初四釣三條白,最大五斤半
上面圖一左邊三條同圖二右邊三條就系啦

小dee 2011-02-08 00:56
老漢, 上facebook啦

獎金獵人 2011-02-08 01:02
引用第  4  樓  小dee  於  2011-02-08 00:56   發表的  :
老漢, 上facebook啦

你唔知我系香洲咩!!
借5,000,000我系澳門買間屋先叫我上啦

小dee 2011-02-08 01:07
可以用一個叫自由門既翻牆軟件架嘛
http://briian.com/?p=6511
呢度有得下載

獎金獵人 2011-02-08 01:17
引用第  6  樓  小dee  於  2011-02-08 01:07   發表的  :
可以用一個叫自由門既翻牆軟件架嘛
http://briian.com/?p=6511
呢度有得下載

唔得既!!你試到得先介紹俾我啦,SEE  U TOMORROW!!

joaoao 2011-02-08 01:35
成個月冇出海..個海係点都記唔起了       

arrowtsang 2011-02-08 01:47
引用第  8  樓  joaoao  於  2011-02-08 01:35   發表的  :

不論黑、白、沙立,呢期好惡、好爆好難拉,但咬得好鬼!總之一句----好玩!

活活 2011-02-08 02:00
引用第  9  樓  arrowtsang  於  2011-02-08 01:47   發表的  :

不論黑、白、沙立,呢期好惡、好爆好難拉,但咬得好鬼!總之一句----好玩!

真真?

發記 2011-02-08 06:05
桂山    

獎金獵人 2011-02-08 07:57
引用第  8  樓  joaoao  於  2011-02-08 01:35   發表的  :

你想餓死老漢咩快d組團啦

機車28 2011-02-08 08:07
     ....
[attachment=111879]

小dee 2011-02-08 09:08
引用第  7  樓  獎金獵人  於  2011-02-08 01:17   發表的  :

唔得既!!你試到得先介紹俾我啦,SEE  U TOMORROW!!

我測試過得架喎, 係咪你唔識用, 定係唔識下載呀

ymtchris 2011-02-08 09:20
好似話出面好鬼得手咁講, 有身份証就有得分咁話喎......     

小魔女SOS 2011-02-08 09:29
引用第  3  樓  獎金獵人  於  2011-02-08 00:55   發表的  :

去大蜘洲啦好料呀!我初三釣三條牛,最大五斤四,初四釣三條白,最大五斤半

你就好啦我就冇咁好彩蕉得非常切低

itit 2011-02-08 09:33
我这两天都ok啊, 每天都有小小收獲       

釣魚小魔鬼 2011-02-08 13:34
引用第  3  樓  獎金獵人  於  2011-02-08 00:55   發表的  :

甘我想問下大知洲點去家請問?

獎金獵人 2011-02-08 23:34
引用第  14  樓  小dee  於  2011-02-08 09:08   發表的  :

我測試過得架喎, 係咪你唔識用, 定係唔識下載呀

网页都开唔到!

釣武者 2011-02-09 10:39
引用第  2  樓  小dee  於  2011-02-08 00:53   發表的  :
年初三釣況

年初四釣況

年初五釣況
.......

高手

白鱲狂 2011-02-09 11:12
院長我果幾日同北京朋友去左下村釣魚1     

白鱲狂 2011-02-09 11:16
去釣魚又吳叫我.桂山有魚釣又吳通知我.你兒架想點.         

獎金獵人 2011-02-09 22:47
引用第  16  樓  小魔女SOS  於  2011-02-08 09:29   發表的  :

你就好啦我就冇咁好彩蕉得非常切低

你偷院長d魚咪得law

查看完整版本: [-- 出桂山釣況? --] [-- top --]