查看完整版本: [-- 筷子基一問.... --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 筷子基一問.... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

B-Boy.ANK 2011-02-07 10:18

筷子基一問....

各位c兄/姐,小弟想問下筷子基(即現皇宮娛樂場停泊位)戈個海皮仲係唔係一個好釣點?
用假餌定死餌(唔知算係磯釣定投釣,唔識分)會得食d?
小弟中毒尚淺...咩都唔識...有咩講錯,多多指教........

釣魚痴 2011-02-07 10:39
不釣也好 得物無所用等她自由生活

B-Boy.ANK 2011-02-07 11:07
只求釣....
小弟釣魚從不求吃魚....

小魔女SOS 2011-02-07 11:19
引用樓主B-Boy.ANK於2011-02-07 10:18發表的 筷子基一問.... :
各位c兄/姐,小弟想問下筷子基(即現皇宮娛樂場停泊位)戈個海皮仲係唔係一個好釣點?
用假餌定死餌(唔知算係磯釣定投釣,唔識分)會得食d?
小弟中毒尚淺...咩都唔識...有咩講錯,多多指教........

既然小弟你中毒尚淺,咩都唔識.........我奉勸你不要在這裡釣魚雖然你只求釣不求吃魚都係咁話你釣完一次成套釣魚架生唔洗要如果想過吓日神(但未必過到手隱)你可以去碼頭橋低玩吓掟吓假餌...........

B-Boy.ANK 2011-02-07 12:16
碼頭釣死餌有冇用?

發記 2011-02-07 13:14
快子基............

PoU 2011-02-07 13:14
乜都帶曬去  就知邊樣有用

ymtchris 2011-02-07 14:40
未釣過呀.....   

悲情釣手 2011-02-07 17:41
樓主.去橫琴five仔釣吓啦.又近.去乜鬼筷子基呀.帶支糼尾嘅竹就得啦

dacky 2011-02-07 23:58
魚區朋友 ?  

B-Boy.ANK 2011-02-08 01:00
你又知ge?
但我蒲開爬區嫁wo....
c兄都有養爬?

real 2011-04-08 20:58
引用第  5  樓  發記  於  2011-02-07 13:14   發表的  :
快子基............   

查看完整版本: [-- 筷子基一問.... --] [-- top --]