查看完整版本: [-- 新年快樂  水水爆釣 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 新年快樂  水水爆釣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

發記 2011-02-03 06:24

新年快樂  水水爆釣

我同耶穌講   我想要365個願望       但係佢話太多   只可以比4天我  

我就答左佢      我要   (春天  夏天  秋天   冬天 )               

希望大家好似我咁   笑口常開                                               

年青人 2011-02-03 07:17
一齊la不如~   

財叔 2011-02-03 08:57
發記:我財叔祝你身體健。學業勁進。年青人努力         

1魚 2011-02-03 09:01
新年快快樂樂  水水水水爆釣爆釣!!     

ricowong 2011-02-03 10:13
新年快樂   

釣魚痴 2011-02-03 10:30
新年快樂     

機車28 2011-02-03 11:27
祝你   学业有成!  龙精虎猛!         

Sam_Sam 2011-02-03 11:51
祝發記身體健康,學業進步,水水爆釣

peter_218 2011-02-03 12:07
祝你   学业有成,     

joaoao 2011-02-03 14:44
新年快樂     

華仔 2011-02-03 14:52
新年快樂     

premium 2011-02-03 15:23
新年快樂呀發記     

釣魚郎 2011-02-03 20:33
     恭喜發財,,身體健康     

騙人布 2011-02-03 20:50
新年快樂     

白鱲狂 2011-02-03 22:47
祝你學業進步、身體健康-新年快樂             

梁爽 2011-02-03 23:17
真係好好笑啊

發記 2011-02-04 05:07
財叔   我祝你   身體健康   家庭幸福     仲要水水有得割

大家弓起發大財               

查看完整版本: [-- 新年快樂  水水爆釣 --] [-- top --]