查看完整版本: [-- 想問下  澳門有咩好釣點  同  南灣  西灣  釣點 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 想問下  澳門有咩好釣點  同  南灣  西灣  釣點 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

劉備釣魚 2011-01-03 17:10

想問下  澳門有咩好釣點  同  南灣  西灣  釣點

師兄    你地係有澳門錢過嗎     我想去南灣  西灣  釣   不過左怕 要300元    南灣有沒( 神秘 )釣點呀   

ymtchris 2011-01-03 17:16
打錯字呀, 師兄....
你係唔係講係澳門釣過呀, 你打咗"錢"過呀......     

大麻康 2011-01-03 17:31
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!

悲情釣手 2011-01-03 17:53
夜晚十一二点後去橋底釣.早上八点前走人.記得飲住啤酒一路等.因為多數蕉

發記 2011-01-03 20:00
澳門釣魚好貴     圍唔番皮          

arrowtsang 2011-01-03 20:46
  28樓   http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=37733&page=2#840080 28樓  

peter_218 2011-01-03 21:15
$$$$$$$$$$     

魚珠魚寶 2011-01-03 21:49
澳門冇咩好釣點...........有既話大家都唔洗向祖國發展啦 [attachment=109936]

viva 2011-01-03 22:05
       唔知讲咩

無旺管 2011-01-04 03:34
澳門淨系得"美人魚"咋!   

小魔女SOS 2011-01-04 11:19
引用樓主劉備釣魚於2011-01-03 17:10發表的 想問下  澳門有咩好釣點  同  南灣  西灣  釣點 :
師兄    你地係有澳門錢過嗎     我想去南灣  西灣  釣   不過左怕 要300元    南灣有沒( 神秘 )釣點呀   

澳門有錢過呀!!!咁多賭場D錢咪過晒去何生到囉至於你問有冇魚釣地方都冇何來有魚釣,有好地方都填平晒用離起晒賭場啦

釣魚郎 2011-01-04 11:48
           .........

~David~ 2011-01-04 13:19
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=27877

3901 2011-01-04 23:38
澳門有錢過呀!!!咁多賭場D錢咪過晒去何生到囉至於你問有冇魚釣地方都冇何來有魚釣,有好地方都填平晒用離起晒賭場啦

講得啱吖~~澳門只系富人天堂,小市民原全分享唔到繁榮後嘅成果!以前周圍都可以釣下魚,而家條海岸線填到亂七八糟,有地都留返來起多两楝超高豪宅幫下D吸血地產商推高D樓價好過啦~~~ 釣魚?死上大陸咪阻住D高官發達啦

ps:經小弟上個月路氹澳巡視過,現時仲有可能有魚釣嘅地方可能系.............................蝙蝠洞

..

查看完整版本: [-- 想問下  澳門有咩好釣點  同  南灣  西灣  釣點 --] [-- top --]