查看完整版本: [-- 高士德天橋....(轉載 from IMT Channel) --]

-> 議 事 亭 -> 高士德天橋....(轉載 from IMT Channel) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高士德天橋....(轉載 from IMT Channel)

viva 2010-12-31 22:31
     咩来的

釣魚郎 2010-12-31 22:36
     唔係啊

chon 2010-12-31 22:38
fb好多人講緊呢單野..日日行親都好似想斷咁= ="

joaoao 2010-12-31 22:45
       O......

arrowtsang 2010-12-31 22:46
[attachment=109903]

Sam_Sam 2010-12-31 23:06
政府要做嘢啦,吾通等出事先攪咩   

活活 2011-01-01 02:45
Oh~~     

發記 2011-01-01 04:16
真係萬事小心    

路過... 2011-01-01 05:02
好似有d同感~

小魔女SOS 2011-01-01 08:55
引用第  6  樓  Sam_Sam  於  2010-12-31 23:06   發表的  :
政府要做嘢啦,吾通等出事先攪咩     

計掂條數ok咪攪囉大家明啦,d地日掘夜掘,掘完唔夠兩個月鋪好咗轉頭又話掘高士德行車天橋,水上街市一段路,幾乎日日返工放工都經過點止放上網,朝早打去澳門電台2834 6688,2834 6699都大把人知

CKC 2011-01-01 13:55
       .................

忍者引魚 2011-01-01 15:08
要投訴

白羊座 2011-01-01 16:32
恐怖呀

peter_218 2011-01-01 19:03
唔係瓜     

DEO 2011-01-01 21:20
澳門唔整路,貪官無野撈~~~   

魚力發電 2011-01-01 21:51
咁老危!

機車28 2011-01-02 00:44
正苦話無問題喎!唔會影響結構!   
咁即係唔係條橋都未斷既意思呢!       

海浪 2011-01-02 02:56
真係好市民,D交官話真係好市民,D交官又有卓頭揾,下次頒水蓋,一定預埋D好市民份呀           

ymtchris 2011-01-02 11:45
有關當局最好就跟進下好d呀....     

查看完整版本: [-- 高士德天橋....(轉載 from IMT Channel) --] [-- top --]