查看完整版本: [-- 西區船佬搵笨...........係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖 --]

-> 議 事 亭 -> 西區船佬搵笨...........係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

tomas94 2010-12-22 19:52

西區船佬搵笨...........係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖

昨日一心去西區船釣.所以預早幾天約了船佬.問佢有無約,佢話無,一於約幾位老死出船.
當天.一行幾人.到達高欄港,點知船佬話不候艇,唔係呀............求其攞我地上礁.,就去車其他人,個陣時,真的想走人,朋友叫無計呢,這樣船佬都有的??????????
傍晚收工,死船佬重話七百,唔.佢唔候艇重收我地七百,我大發比氣,罵他...............你傻咖,結果收了六百。
我以後都唔會再坐這個船佬。句我所知,當天佢車了三艇,佢就發啦,我地,吔蕉,佢重話其他人都沒有中到魚,跨佢重敢講。
係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖??????????????
佢如果事先同我講我唔會去,唔得閒就唔好應承人啦.好彩無意外(跌落水),否則等佢救命就大件事啦。
車我的船佬叫林叔.........另一個阿新都係一樣咁雖.  

機車28 2010-12-22 20:00
所以我好少出西區,除了約好相熟既就唔同!     

常滿 2010-12-22 20:05
係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖.....................係!   

joaoao 2010-12-22 20:06
西区有好幾個艇佬都唔候艇架...鬼叫生意好....去之前問清楚好D...

DEO 2010-12-22 20:12
公布電話lo,我去過艇釣一日都係7舊乍~

機車28 2010-12-22 20:17
有時錢唔係問題!自已與朋友條命,如果出事都唔知點交代比人地家人先最緊要!

猫头鹰 2010-12-22 20:36
   要求公布船佬!防其他人继续....

發記 2010-12-22 20:44
我覺得就係船佬個人問題.....我跟猩猩去咁多次  
次次都好好    就星期一    我去獨石  忽略轉流水大....一打電話    係好遠都飛過黎..!    

休闲的我 2010-12-22 20:48
坚决抵制这些无良艇家, 以后也不租他的艇,  让他去食西北风吧!

沙立皇 2010-12-22 21:00
近排我轉戰西區,都未試過喎,都係七百全日同後艇。

白鱲狂 2010-12-22 21:23
西區船老!怕怕        

休闲的我 2010-12-22 21:34
引用第  9  樓  沙立皇  於  2010-12-22 21:00   發表的  :

皇爷你个朵够响 d艇佬边敢得罪你呀

小魔女SOS 2010-12-22 21:42
引用樓主tomas94於2010-12-22 19:52發表的 西區船佬搵笨...........係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖 :
昨日一心去西區船釣.所以預早幾天約了船佬.問佢有無約,佢話無,一於約幾位老死出船.
當天.一行幾人.到達高欄港,點知船佬話不候艇,唔係呀............求其攞我地上礁.,就去車其他人,個陣時,真的想走人,朋友叫無計呢,這樣船佬都有的??????????
傍晚收工,死船佬重話七百,唔.佢唔候艇重收我地七百,我大發比氣,罵他...............你傻咖,結果收了六百。
我以後都唔會再坐這個船佬。句我所知,當天佢車了三艇,佢就發啦,我地,吔蕉,佢重話其他人都沒有中到魚,跨佢重敢講。
係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖??????????????
.......

不嬲我都冇諗過去西區釣魚,就係舊年第一次跟人出西區去到等咗半個鐘都唔見船佬出現,打電話又唔聽

Sam_Sam 2010-12-22 22:04
一於公開佢老 Nu 啦   

peter_218 2010-12-22 22:12
无良艇家     

魚珠魚寶 2010-12-22 22:23
呢個船佬食幾家茶禮噤抵死      雖然我次次西區都焦但係D船佬都OK.........今次就當自己黑仔下次揾個好D啦

活活 2010-12-22 23:03
樹大有枯枝。。。。。     

亞興 2010-12-22 23:09
西區船佬候船就少D,而且都唔係個個咁差嘅,下次揾個對西區孰d嘅朋友去會好d ,可唔可以告知大家電話

小魚兒 2010-12-22 23:19
le d船佬攞出去......   

白羊座 2010-12-22 23:22
下次叫埋西區陀地猩猩一齊去就唔怕比人呃

mr2 2010-12-23 00:04
      下次比多1倍錢過要打他一禍

arrowtsang 2010-12-23 00:32
不良船家,是何許人,公佈一下,大家可以防備呀! 呢D人,做得出都唔覺衰,要抵制!

catcah 2010-12-23 00:48
引用第 9 樓 沙立皇 於 2010-12-22 21:00 發表的 :

阿水黎架~~~~比佢個電話出黎

太子 2010-12-23 10:54
誠意請求樓主公開船伕名字!!

釣魚郎 2010-12-23 11:02
:西區船佬.....    :西

tomas94 2010-12-23 16:05
車我的船佬叫林叔.........另一個阿新都係一樣咁雖.   

查看完整版本: [-- 西區船佬搵笨...........係唔係西區大部分船佬都係咁樣咖 --] [-- top --]