查看完整版本: [-- 磯釣干,再幫多一次,THX --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 磯釣干,再幫多一次,THX [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

halfhong 2010-12-06 23:19

磯釣干,再幫多一次,THX

磯釣干
之前C兄話買日新干好D,但日新好似得D長干
我想買支4-5米既短干,咁咩牌子好D呢??

發記 2010-12-06 23:23
4~5米,,,,     咁5米同5米3    都係多戈小小    

arrowtsang 2010-12-06 23:24
   hoilday。   

發記 2010-12-06 23:27
樓上位黑人   介紹得好    hoilday       

halfhong 2010-12-06 23:33
4-5米好似好長咁,都係買3.5-4米好啦!!
hoilday既短干大約幾錢到??

發記 2010-12-06 23:44
hoilday紅色戈隻....  3米5     500蚊左右....冇記錯的話  

小魚兒 2010-12-06 23:55
一般磯竿長度多數5m-5m3......
如果唔係出海其實都唔洗買咁貴ga魚竿......我平時去釣圍都係用d平竿.....!

halfhong 2010-12-07 00:05
我諗住去下D海皮(黑沙灣,快子基等)
同南灣哥D地方釣下渣
咁我應該買邊隻好D??
我係用遠投沉底既方法釣既(死蝦)

ymtchris 2010-12-07 08:54
係祖國是旦搵都可以搵d質量有番咁上緊既貨式啦, 主要係你怕唔怕重...     

釣魚郎 2010-12-07 11:09
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2010-12-06 23:24   發表的  :
   hoilday。     

........

查看完整版本: [-- 磯釣干,再幫多一次,THX --] [-- top --]