查看完整版本: [-- 請教關于假餌釣~~~ --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 請教關于假餌釣~~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

chimang 2010-11-25 23:47

請教關于假餌釣~~~

我多數都系去農科所釣下台釣......曾經都買過支假餌竿玩過下不過系攞呢釣沉底..

自重九月份去旅行果時俾我用隻一平價既SPINNER釣倒條鱒魚之後就好想知...澳門 或者 珠海邊度可以玩假餌

真系好回味果種感覺~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

如果有師兄可以教下我就仲好~~~~呵呵~~~~~    

魚珠魚寶 2010-11-26 00:04
今日有人同我講用假餌拖鱸魚      但係艾都唔曉玩

chimang 2010-11-26 00:09
共勉之 ~~~~~~~~~~    

發記 2010-11-26 00:09
肥仔教練      

鱗光一閃 2010-11-26 07:32
你毒隱唔深,快D戒左佢。     

騙人布 2010-11-26 10:10
     ...

itit 2010-11-26 10:30
next

釣魚郎 2010-11-26 10:44
     唔曉

skyao 2010-11-26 12:09
有沒試過去珠海果個農科所玩假餌中過紅肚倉先?~當你中左一次後,你將會不能自拔,,   

chimang 2010-11-26 12:38
to: skyao
想請問呢個時候仲有無紅肚倉拖呀~~~~~同埋可吾可以講詳細d~~~~用咩假餌拖同點拖法

我去果度一般都系玩台釣~~~未玩過假餌~~~

ymtchris 2010-11-26 14:14
我都係幫你唔到呀....   

peter_218 2010-11-26 20:44
唔曉

iau_fong 2010-11-26 21:35
e個時間無咩紅肚釣囉, ,明年再穿短就讀時請早吧.. ...用米絡仔或vib都係一個好選擇,中過之後就知有幾好玩

chimang 2010-11-26 21:44
Thank you 晒先

O甘我即系要等下年先有得玩~~~~~~~~~~~~~~~

arrowtsang 2010-11-26 23:03
假餌????

joaoao 2010-11-28 07:48
假餌巧巧反       

肥仔 2010-11-29 13:39
而家去港澳碼頭都有機會釣到鱸魚架

chimang 2010-11-29 18:05
我周日零辰三點去過....吾見有人釣......同有魚打水...

好奇怪.....某一個位仲有好大陣廁所味~~~~~~~~~~~~~~~

查看完整版本: [-- 請教關于假餌釣~~~ --] [-- top --]