查看完整版本: [-- 請教師兄 --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 請教師兄 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

~David~ 2010-11-17 22:52

請教師兄

Thank You !!      

發記 2010-11-17 22:57
要睇你釣ge目標魚係咩魚   係咩釣場....    

哪一種腳線就睇自己    因為太多種啦  

一般用3號主線  2號腳        (個人意見)

arrowtsang 2010-11-17 23:07
呢期病發,艾用4身5腳起步!

歸隱田園 2010-11-18 01:11
引用第 2 樓 arrowtsang 於 2010-11-17 23:07 發表的 :

仲係要威也添

活活 2010-11-18 01:18
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2010-11-17 23:07   發表的  :

joaoao 2010-11-18 04:57
一般近島釣立...2.5身配1.5至2号碳腳夠殺....若主攻细鳞...黃衣....四身四腳亦唔過份       

財叔 2010-11-18 09:03
我就幾身幾脚都冇所為。都係食(知宝雞),末割過       

ymtchris 2010-11-18 09:40
無所謂啦, 釣到便成....   

sang 2010-11-18 09:55
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2010-11-17 23:07   發表的  :

又要入院

小魔女SOS 2010-11-18 10:11
阿丸腸伯伯就病入膏肓貌得救

阿醇情丸姦就藥物過量講野咁正常
引用第  5  樓  joaoao  於  2010-11-18 04:57   發表的  :
一般近島釣立...2.5身配1.5至2号碳腳夠殺....若主攻细鳞...黃衣....四身四腳亦唔過份         

釣魚郎 2010-11-18 11:01
   未入季用幾多號無所謂,入季布線都來   

peter_218 2010-11-18 20:45
几号無所謂

查看完整版本: [-- 請教師兄 --] [-- top --]