查看完整版本: [-- 珠海淇澳有圍.... --]

-> 釣 點 介 紹 -> 珠海淇澳有圍.... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

monkey1314 2010-11-17 18:17

珠海淇澳有圍....

要去到淇澳圍...只有一個辦法,就系要通過一個海軍部隊...

大包魚 2010-11-17 18:29
問題係...有冇料到先!!!!

zoo 2010-11-17 19:10
珠海淇澳唔止呢個圍, 仲有一個叫淇澳蕉林 目的地後有個大閘, 想請問師兄有冇去過?

aaz 2010-11-17 19:11
呢个围在旧年去过。有好多立仔、鲈仔,但就要识人才能入,唔开放架。。。。

arrowtsang 2010-11-17 19:35
  艾舊屎去 淇澳,感覺不是在海釣圍釣,感覺應該叫-----沖釣!   

peter_218 2010-11-17 20:34
淇澳     

chaofish 2010-11-17 21:49
引用第 4 樓 arrowtsang 於 2010-11-17 19:35 發表的 :
   艾舊屎去 淇澳,感覺不是在海釣圍釣,感覺應該叫-----沖釣!   

83至88年好好釣尤其是在中開個金星島好好立,

發記 2010-11-17 22:53
最近ge消息都係上年wow   信唔信得過    

ymtchris 2010-11-18 09:27
都未去過......   

釣魚郎 2010-11-18 10:50
   未去過......

monkey1314 2010-11-18 17:32
只要你過到海軍部隊.....唔識人都唔怕~~因為無人理...............

monkey1314 2010-11-18 17:35
因為個圍入去比較難...所以D魚及蟹..唔洗講都多啦~~我7號去過一次..都有少少收穫..兩只斤半重的肉蟹....(只系玩佐4個鍾頭)

查看完整版本: [-- 珠海淇澳有圍.... --] [-- top --]