查看完整版本: [-- 聽講標題一定要長....請問下唔上臺既iphone4 16g 港版要幾錢啊? --]

-> 數 碼 科 技 -> 聽講標題一定要長....請問下唔上臺既iphone4 16g 港版要幾錢啊? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

angel 2010-11-17 14:39

聽講標題一定要長....請問下唔上臺既iphone4 16g 港版要幾錢啊?

請問下唔上臺既iphone4 16g 港版要幾錢啊?

發記 2010-11-17 14:58
未用過咁令ge電話  

joaoao 2010-11-17 15:03
好似賣緊6針幾喎

angel 2010-11-17 15:40
港紙要幾錢啊........

小魔女SOS 2010-11-17 15:45
引用樓主angel於2010-11-17 14:39發表的 聽講標題一定要長....請問下唔上臺既iphone4 16g 港版要幾錢啊? :
請問下唔上臺既iphone4 16g 港版要幾錢啊?   

如果市面有得賣既話iphone4 16g大約$5千左右,但我所知坎世界都冇貨,炒就有不過炒到$7千幾,睇你自己認為有冇咁既需要同值唔值得買

小魔女SOS 2010-11-17 15:51
引用第  3  樓  angel  於  2010-11-17 15:40   發表的  :
港紙要幾錢啊........

一般買電器,電話商舖都會用港幣計算,所以我地同你講既價錢已經係港紙價

太子 2010-11-17 16:09
iphone 4 唔知係咩黎!

太子 2010-11-17 17:02
六針幾七針野買部電話,真係唔明為乜?

ymtchris 2010-11-17 17:49
就嚟要破產呀....., 唔敢睇....     

海浪 2010-11-17 19:01
D物價係咁升就黎要發瘋就真     

arrowtsang 2010-11-17 19:40
7千多蚊   

peter_218 2010-11-17 20:28
7千多蚊我買到十多部     

angel 2010-11-18 08:17
如果系原價就買.升價就等.等到海枯古爛先買.

向目標出發

查看完整版本: [-- 聽講標題一定要長....請問下唔上臺既iphone4 16g 港版要幾錢啊? --] [-- top --]