查看完整版本: [-- 漁山  係向咩位置 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 漁山  係向咩位置 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

梁爽 2010-11-13 00:34

漁山  係向咩位置

睇左仲哥d帖
好想去試下
釣魚人ma
就係要周圍去搵新地方

發記 2010-11-13 00:58
磯釣嫁wow  

joaoao 2010-11-13 01:05
漁山群島在浙江省宁波市象山县对出        [attachment=107471]

海浪 2010-11-13 02:40
嘩!海角天崕喎!     

巨立杀手 2010-11-13 02:50
如果坐船去嘅話           

機車28 2010-11-13 02:50
[attachment=107473]

求.敗 2010-11-13 03:04
先从拱北坐2小時車到廣洲機塲! 再坐2小時飛機到宁波機塲! 又再坐3小時車到石浦港! 最后又坐3小時船就到漁山列岛喇! (前后加埋最快都要12小時)     

catcah 2010-11-13 07:01
i比死更難受

台灣仔 2010-11-13 08:25
引用第  6  樓  但求一敗  於  2010-11-13 03:04   發表的  :
先从拱北坐2小時車到廣洲機塲! 再坐2小時飛機到宁波機塲! 又再坐3小時車到石浦港! 最后又坐3小時船就到漁山列岛喇! (前后加埋最快都要12小時)       

2小時又2小時又2小時.........咁長時間都唔知點過

muito 2010-11-13 10:22
引用樓主叔你個叔叔於2010-11-13 00:34發表的 漁山  係向咩位置 :
睇左仲哥d帖
好想去試下
釣魚人ma
就係要周圍去搵新地方

財哥, 幾時又帶我去釣魚呀?

釣魚郎 2010-11-13 11:17
引用第  6  樓  但求一敗  於  2010-11-13 03:04   發表的  :

咁你又話明年再去多次

Sam_Sam 2010-11-13 12:08
山長水遠,好難攪喎

引用第 6 樓 但求一敗 於 2010-11-13 03:04 發表的 :

咁耐 

機車28 2010-11-13 12:42

[attachment=107474]
咁耐!做嘜唔搭飛機ga!

蚊仙 2010-11-13 13:09
好鬼遠
同出國釣魚冇咩分別WO

魚珠魚寶 2010-11-13 20:32
等我練好D技術.......就去同D赤立死過.......但係可能要等N年了     

chaofish 2010-11-13 21:33
     太遠啦

梁爽 2010-11-13 22:33
去噶途中都釣曬魚啦

查看完整版本: [-- 漁山  係向咩位置 --] [-- top --]