查看完整版本: [-- 遺失啓示 --]

-> 公 告 事 務 -> 遺失啓示 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

巨立杀手 2010-10-14 22:53

遺失啓示

本人今早出東區.當回到凌角咀時約傍晚約七點.竟大意留下冰箱及誘餌袋等等.....(均為白色)當本人回到關口時才發覺忘記將箱子帶上車.希望今天出東區之釣友回程時若有拾獲.能將該物件歸還.本人實在萬分感激!同時在這裡恭祝該釣友滿載而歸.多謝多謝!tel:66879895

發記 2010-10-14 23:02
正係囉竿袋上車丫.....  冰箱同餌袋都冇囉- -←  有冇魚係入面嫁...

幫幫手   

魚珠魚寶 2010-10-14 23:25
真係慘啦 大家幫幫手 路不拾遺 好人有好報

arrowtsang 2010-10-14 23:33
...........坤哥......,算把啦! [attachment=106339] [attachment=106339] [attachment=106339]  

Sam_Sam 2010-10-14 23:38
喱到好多好心人

台灣仔 2010-10-15 00:22
冰箱入面係咪放滿好多魚架    希望有好心人拾獲交還啦

北京仔 2010-10-15 00:24
那裡車來人往,我看都幾           

巨立杀手 2010-10-15 00:54
引用樓主巨立杀手於2010-10-14 22:53發表的 遺失啓示 :
本人今早出東區.當回到凌角咀時約傍晚約七點.竟大意留下冰箱及誘餌袋等等.....(均為白色)當本人回到關口時才發覺忘記將箱子帶上車.希望今天出東區之釣友回程時若有拾獲.能將該物件歸還.本人實在萬分感激!同時在這裡恭祝該釣友滿載而歸.多謝多謝!

tel:66879895

活活 2010-10-15 00:58
大家幫幫手問下有無人執到。     

祝師兄好運。      

巨立杀手 2010-10-15 01:01
我唔見咗個冰箱.難為你老人家仲咁開心.又唱歌又跳舞咁!   

巨立杀手 2010-10-15 01:11
冰箱用咗十年.唔值錢但有感情!   

魚珠魚寶 2010-10-15 01:54
引用第  10  樓  巨立杀手  於  2010-10-15 01:11   發表的  :

我明既.........感情係錢買唔返..........唔洗失望住..........睇下有冇轉機啦

財叔 2010-10-15 07:45
希望在明天。祝好運       

ymtchris 2010-10-15 09:10
祝好運.....    

釣魚郎 2010-10-15 10:45
     尋日到而家   

hongma 2010-10-15 13:06
好心人拾獲     

premium 2010-10-15 15:28
買過新

林哥仔 2010-10-15 17:01
報佐999末啊???過佐24小時可以報.........

魚力發電 2010-10-15 18:27
引用第  10  樓  巨立杀手  於  2010-10-15 01:11   發表的  :

我14號19:40返上0角咀都沒見到什麼

忍者引魚 2010-10-15 18:57
有冇好心人呀

peter_218 2010-10-15 19:21
如果冰箱有鱼,要加多一支九江雙蒸,     

應該俾人黏左......     

查看完整版本: [-- 遺失啓示 --] [-- top --]