查看完整版本: [-- 想請教網上開戶口的程序 --]

-> 法 律 諮 詢 -> 想請教網上開戶口的程序 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

周星星 2010-10-01 16:18

想請教網上開戶口的程序

小弟想開一個網上戶口  姐係用黎玩下股票戈d
我未玩過 想請教下師兄應該點 同埋去邊度開

zoo 2010-10-01 16:25
你去銀行問下就知, 好簡單方便!  去邊間銀行就自己選擇

釣魚郎 2010-10-01 17:55
引用第  1  樓  zoo  於  2010-10-01 16:25   發表的  :
你去銀行問下就知, 好簡單方便!  去邊間銀行就自己選擇   

果然熟手,賺好多啦

joaoao 2010-10-01 18:23
       艾個负口某田架......某田反股票....

arrowtsang 2010-10-01 18:33
冇禮毛,涯 [attachment=105758]

發記 2010-10-01 18:35
星哥  咁多貸    

zoo 2010-10-01 18:38
引用第  2  樓  釣魚郎  於  2010-10-01 17:55   發表的  :

果然熟手,賺好多啦

想賺錢梗係搵老闆和總裁啦!

亞神 2010-10-01 18:56
睇你用緊邊間銀行,間間都差唔多,我就用大豐,開網上戶口時通常都是港幣戶口,要給銀行手機號碼,你可睇住股價落盤,睇住排隊改盤又得,當成盤時會有信息自動通你,倘若未能成盤收市後都會通過信息通知你,同時你可比多個戶口佢,當然要同銀行啦如幣葡戶口,唔夠錢時可在網上掉動,好方便........致於密碼收到後在網上更改,當然唔可以同人講啦,老婆都唔講得,用一輪又改,還要記住當3次錯誤就會鎖,要親自去銀行攞過又十皮,用完要正確登出否則要等一段時間先可以再入......祝君好運。

Sam_Sam 2010-10-01 20:09
網上交易要小心

peter_218 2010-10-01 21:05
想賺錢,問新哥,   

活活 2010-10-02 01:49
股價可升可跌,請小心演繹。。。

查看完整版本: [-- 想請教網上開戶口的程序 --] [-- top --]