查看完整版本: [-- 澳門九澳麻瘋院點入??? --]

-> 釣 點 介 紹 -> 澳門九澳麻瘋院點入??? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

sioip 2010-09-22 18:19

澳門九澳麻瘋院點入???

如果我由威尼斯前去到回轉處
左轉
前行去到黑沙和九澳的回轉處
之後點行?????

arrowtsang 2010-09-22 18:33
比您入到去,再落山去到蝙蝠洞都冇セ用,戈度到而家己大不如前,冇好野釣架喇!到左蝙蝠洞再行多幾百碼既麻鷹峽亦一樣;咪去喇!下山又危上山又苦!    夜水仲會比狗圍添呀!

活活 2010-09-22 18:42
地獄步兵團....     

發記 2010-09-22 19:31
好難解釋比你聽  

台灣仔 2010-09-22 19:33
未去過

爆箱ok 2010-09-22 19:57
澳門有麻瘋院咩     

zoo 2010-09-22 20:06
都係個句, 未去過就要去吓,去過就一定唔會再去!

chon 2010-09-22 20:16
比你去到都得返半條一命!   

那貓 2010-09-22 21:19
山路崎嶇,較為危險,黃昏時份更要小心.   

叁思...     

Sam_Sam 2010-09-22 22:43
若果真係要去,叫多幾個老友呀

騙人布 2010-09-22 23:10
諗清楚先

peter_218 2010-09-23 00:02
辛苦過叫.......     

lado 2010-09-23 00:28
i know but i don't tell you

財叔 2010-09-23 00:58
聽下D前輩講。真的唔好去。要去就拉大隊去。安全弟一亞C父。       

路過... 2010-09-23 03:26
我零晨2點帶個兩位朋友去過,之後.............佢話下次都係未教啦!!!      
(個到水質,係全澳最靚!我都係個到釣過青班,不過落山要十分小心~吾係條命係都無!!!)

★Bibe_囡 2010-11-11 02:05
好遠下wo都   

tiano 2011-02-01 08:00
thanks~~~~~~~~~~~~~~

查看完整版本: [-- 澳門九澳麻瘋院點入??? --] [-- top --]