查看完整版本: [-- 我嬲爆 --]

-> 議 事 亭 -> 我嬲爆 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

chaofish 2010-09-12 17:56

我嬲爆

移除Fish Chao 日寇在我東海強攎我國漁船.想必日人誤以2010作1910,以今日我國之戰力絶非當年滿州軟弱之國.願我國早日建成航母.以超強戰力震懾日夷.收服釣魚鳥.以立民族尊嚴

虎哥 2010-09-12 18:49
ok!  打七日寇

ping 2010-09-12 19:08
强力支持打日寇,统一我国的钓鱼圣地!

ymtchris 2010-09-12 19:27
D日本仔的確係過份呀, 祖國亦都要比少少壓力佢地先得, 一於唔使比面...   
不過外交層面可以了....   

arrowtsang 2010-09-12 20:02
[attachment=105214]

popo 2010-09-12 20:09
咪傻喇!

大陸夠鬼膽咩! 攞咩硬?

有炮吾用等於無炮, 就等於有錢吾用即係無錢!

今日睇報學識一句:太監食偉哥, 得條利硬! 形容大陸政府!     

peter_218 2010-09-12 20:48
持打日寇

天花佬 2010-09-12 20:57
日本仔

魚珠魚寶 2010-09-12 21:13
D日本仔又係衰既侵權,,,,,,,,,,,,,但係佢地發明既魚具又真係幾好喎,,,,,,,,,,,,,一於噤啦日本仔照打,,,,,,,,,,,,,日本魚具照用

猫头鹰 2010-09-12 21:55
引用第  8  樓  魚珠魚寶  於  2010-09-12 21:13   發表的  :
D日本仔又係衰既侵權,,,,,,,,,,,,,但係佢地發明既魚具又真係幾好喎,,,,,,,,,,,,,一於噤啦日本仔照打,,,,,,,,,,,,,日本魚具照用

严重支持!

爆箱ok 2010-09-12 22:20
可唔可以留低D女呀     

發記 2010-09-12 22:42
d日本仔      

itit 2010-09-12 22:49
太監食偉哥, 得條利硬   

財叔 2010-09-13 01:11
我唔明?   
日本話係佢,佢就開船去釣魚臺。中國又話係佢,物都冇做到,山板都冇隻去釣魚臺。点解?

巨立杀手 2010-09-13 01:58
我地喺度發泄D民族情懷.而有D人唔幫拖不單只仲潑冷水!
咁都唔緊要.最攞命嘅係有個網名P字頭嘅人.佢個網度寫住(大日本帝國万歲).!唔知佢係唔係日本仔.希望佢喺呢個時候用下個腦自我檢討!

joaoao 2010-09-13 02:32
       ....日本!!

看海 2010-09-13 02:57
   日本的侵犯之心還在,不能輕視     

引用第 3 樓 ymtchris 於 2010-09-12 19:27 發表的 :
D日本仔的確係過份呀, 祖國亦都要比少少壓力佢地先得, 一於唔使比面...   
不過外交層面可以了....   

經濟層面都得.....

ymtchris 2010-09-13 09:56
引用第  17  樓  藍玫瑰  於  2010-09-13 09:44   發表的  :

經濟層面都得.....   

阿藍經理出到聲就咩層面都無問題呀.....

小魔女SOS 2010-09-13 10:11
引用第  18  樓  ymtchris  於  2010-09-13 09:56   發表的  :

阿藍經理出到聲就咩層面都無問題呀.....

係呀咩((塵面))都冇問題架用個超勁吸塵機一吸就攪典

发哥 2010-09-13 10:29
支持“保钓”行动!

ymtchris 2010-09-13 10:33
引用第  19  樓  小魔女SOS  於  2010-09-13 10:11   發表的  :

係呀咩((塵面))都冇問題架用個超勁吸塵機一吸就攪典

阿師姐, 你格咩雞嚟架, 咁鬼犀飛利....

服部半藏 2010-09-13 11:28
“保钓”

釣魚郎 2010-09-13 11:58
日本軍國主義         

zoo 2010-09-13 14:05
都唔係第一次 人地日本出手,中國政府出口! 仲話係中國領土?

活活 2010-09-13 20:56
國與國之間既政治角逐斗力, 唔系講惡或者邊個企上風就得, 最緊要系講最後既結果. 中國聰明既人就肯定遠遠超過日本, 大家不仿俾時間睇野學野啦.        

大舊飯 2010-09-13 21:32
引用第  14  樓  巨立杀手  於  2010-09-13 01:58   發表的  :
我地喺度發泄D民族情懷.而有D人唔幫拖不單只仲潑冷水!
咁都唔緊要.最攞命嘅係有個網名P字頭嘅人.佢個網度寫住(大日本帝國万歲).!唔知佢係唔係日本仔.希望佢喺呢個時候用下個腦自我檢討!   

P字頭嘅人係日本七頭仔.

Filo 2010-09-13 22:01
一於攞返佢!!!!我地又多個地方钓魚喇.......           

Sam_Sam 2010-09-13 23:03
引用第  27  樓  Filo  於  2010-09-13 22:01   發表的  :
一於攞返佢!!!!我地又多個地方钓魚喇.......             

吾知大家係咩關心喱個問題呢

掌佬 2010-09-13 23:51
打倒羅白頭'死狗日     

bobbylaw 2010-09-14 08:44
釣魚島自古已是我國領土不容侵犯   

joe 2010-09-14 22:37
日本仔的君國主意鬼魂一直以來都未死,無時無刻找機會想復活.

查看完整版本: [-- 我嬲爆 --] [-- top --]