查看完整版本: [-- 請問點解我開唔到商業區來看(已解決) --]

-> 網站功能解說 -> 請問點解我開唔到商業區來看(已解決) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

鮑仔 2010-09-08 17:49

請問點解我開唔到商業區來看(已解決)

請問點解我開唔到商業區來看?如買絞那個?

佢寫:
用戶組權限:你所屬的用戶組沒有瀏覽帖子的權限
[url=javascript:void(0);]返回繼續操作[/url]

zoo 2010-09-08 18:25
我登出左都入到wo 你試再下:http://www.fishingmacau.com/bbs2/  

1魚 2010-09-08 18:28
引用樓主鮑仔於2010-09-08 17:49發表的 請問點解我開唔到商業區來看? :

佢寫:
[url=javascript:void(0);]返回繼續操作[/url]

.......

系統無任何限制的,游客都可以看,或者你刷新一下試試

鮑仔 2010-09-08 19:49
我再試過登出之後再登入都係全部商業區都要權限先入得,但無登入反而就入到??     

大舊飯 2010-09-08 19:53
     我都看不到.

大強 2010-09-08 20:08
咁奇怪         

fklee 2010-09-08 20:25
係你個e mail 度確認密碼試下啦.

發記 2010-09-08 20:41
冇分級嫁bor...  

peter_218 2010-09-08 20:46
咁奇怪?冇分級嫁   

鮑仔 2010-09-08 21:48
大舊飯:我已經可以入啦,原來用名登入係唔得,之後我用隻貓登入就可以睇到,你都試下啦

arrowtsang 2010-09-08 22:09
   入...入唔豆??   

1魚 2010-09-08 22:23
引用樓主鮑仔於2010-09-08 17:49發表的 請問點解我開唔到商業區來看(已解決) :

佢寫:

.......

sorry呀~原來之前真的有這種狀況,現在修復了漏洞~多謝指證

鮑仔 2010-09-08 22:32
引用第 11 樓 1魚 於 2010-09-08 22:23 發表的 :

sorry呀~原來之前真的有這種狀況,現在修復了漏洞~多謝指證

唔好客氣。唔該矖

查看完整版本: [-- 請問點解我開唔到商業區來看(已解決) --] [-- top --]