查看完整版本: [-- 大懵仔 --]

-> 議 事 亭 -> 大懵仔 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞水 2010-09-07 22:50

大懵仔

今日出東水釣魚,收獲麻麻,但返到碼頭見到有第二隻船上岸,見到有一個高大威猛au釣魚佬,叻住個死屍交袋,嘩來有條八九斤大懵仔,佢話係黃茅用1.75腳2號到,你地信唔信呀?我就唔得la,佢都好西利。                                                                                                                                              

發記 2010-09-07 22:52
冇相冇真相  

itit 2010-09-07 22:58
   ??????????????
系用0.8脚在青州禁区釣嫁     

亞水 2010-09-07 22:59
我唔識佢,所以無相。

Sam_Sam 2010-09-07 23:12
八九斤大懵仔

joaoao 2010-09-08 00:02
佢真係想當你"大懵仔"呀       

JJJ 2010-09-08 00:44
大懵仔       

水銀 2010-09-08 00:48
影佢相喇嗎!

華仔 2010-09-08 06:01

茅有相睇...     

ymtchris 2010-09-08 09:25
真係唔知喎....   

釣魚郎 2010-09-08 10:38
   真係"大懵仔"呀   

zoo 2010-09-08 12:27
懵仔?   

機車28 2010-09-08 14:57
.....懵仔? ......    

太子 2010-09-08 17:28
棲主真可憐!比人話係...................................

講笑啫!唔好介意!

釣魚痴 2010-09-08 18:33
引用樓主亞水於2010-09-07 22:50發表的 大懵仔 :
今日出東水釣魚,收獲麻麻,但返到碼頭見到有第二隻船上岸,見到有一個高大威猛au釣魚佬,叻住個死屍交袋,嘩來有條八九斤大懵仔,佢話係黃茅用1.75腳2號到,你地信唔信呀?我就唔得la,佢都好西利。                                                                                                                                              

他之前一日我和根叔出去在同一地點根叔有口線20分鈡都上不到最後割了

peter_218 2010-09-08 20:52
.....懵仔?     

艇釣王 2010-09-08 22:26
本人一艇共6人在東澳两南沙灣&两烈之問
親眼見到, 可以作証, 當曰吾應該有嘅魚種都
反常咁出現在東澳海域, 我們都竟然釣到牛廣
連尖, 王立鯧, 牙点等大咸水魚...........   

亞水 2011-03-16 22:10
引用樓主亞水於2010-09-07 22:50發表的 大懵仔 :

終於有人有相睇囉,我唔洗做大懵仔羅。

亮仔 2011-03-16 23:06
系米有图有真相先"?@_@

亞水 2011-03-17 09:50
      [attachment=113090] 喺呀!

查看完整版本: [-- 大懵仔 --] [-- top --]