查看完整版本: [-- 澳門/供北附近邊到有得釣假餌???? --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 澳門/供北附近邊到有得釣假餌???? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

sioip 2010-08-29 22:35

澳門/供北附近邊到有得釣假餌????

我一直都好想玩假餌..........
有時夜晚去西灣湖玩下,但我想搵一個地方真係合法有多前背玩假餌ga地方
一邊偷師一邊學習  應該易上手d

有人知道邊到有假餌場嗎???

發記 2010-08-29 22:41
澳門    真係好似冇- -          

魚珠魚寶 2010-08-29 22:42
放心...........魚樂網有班假餌高手............肯定有人幫到你     

terence 2010-08-29 22:54
+1 我都岩岩開始玩 我都想知邊到有得玩  

joaoao 2010-08-29 23:00
假脷艾唔塞     

爆箱ok 2010-08-29 23:43
我都想知邊到有得玩     

dacky 2010-08-30 00:27
澳門玩假餌完全離唔開[勤力]兩個字 , 澳門因為地理環境問題無咩適合玩假餌玩ge釣場 , 係戈兩個湖有時有野玩..
so 有難度...  
而大陸大眾ge釣場又唔係太穩定 , 好ge釣場自己又去唔到一定要有人帶先可以 , so 澳門玩假餌唔係好似hk咁幸福 , 任何普遍ge釣場基本都有.

白羊座 2010-08-30 00:35
好難搵呀

PoU 2010-08-30 07:14
橫琴  戈個漁樂 釣魚場拉   

PAN@U 2010-08-30 07:15
澳門都吾知邊到有     

试水鸬鹚 2010-08-30 09:39
也想知道拱北这边有没有---?也好学习一下的!!!         

ymtchris 2010-08-30 10:47
唔識喎.....

鱗光一閃 2010-08-30 10:48
珠海农科所,唐家附近的清华科技园,都有淡水人工湖,可玩路亚的。

釣魚郎 2010-08-30 11:02
   澳門都吾知邊到有

terence 2010-08-30 14:30
澳門隨左2個湖偷玩下 都唔知邊到有    玩假餌都係hk比較幸褔d      

glico0401 2010-10-11 15:10
我都有玩啊..有時夜晚去西灣湖玩下.自己一個啊.有一個好長的時間囉.都未試過路到啊..但都無放棄...我的路亞黑路會一直下去..

terence 2010-10-18 19:48
明白樓上師兄感受  我都感同身受   得閒去西灣拋下   有機會一齊研究下    

查看完整版本: [-- 澳門/供北附近邊到有得釣假餌???? --] [-- top --]