查看完整版本: [-- 無恥成龍與冷血阮次山對康泰慘案的評論 --]

-> 議 事 亭 -> 無恥成龍與冷血阮次山對康泰慘案的評論 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

玄武 2010-08-26 23:27

無恥成龍與冷血阮次山對康泰慘案的評論

http://plastichk.blogspot.com/2010/08/blog-post_26.html
真係天外有天, 人外有人... 這個愛國愛港的"美國人"獨到精僻嘅見解真係令人大開眼界! 陳先生和阮先生, 祝你出入平安!

dickkuok 2010-08-27 00:03
無曬意見

itit 2010-08-27 00:22
no see

joaoao 2010-08-27 00:35
     大哥喎?!!

發記 2010-08-27 00:46
唉                 ..

華仔 2010-08-27 01:21
........

活活 2010-08-27 02:04
如果出事既系佢地親人, 唔知佢地又會唔會系同一個說法呢?  

爆箱ok 2010-08-27 02:58

應該要   

青木 2010-08-27 03:41
兩大癈人     

chon 2010-08-27 04:16
對呢成龍呢個人~不嬲都無乜好感!!

求.敗 2010-08-27 04:24
大開眼界!!!   

kin 2010-08-27 04:33
無言....   

看海 2010-08-27 04:47
   廢人x2

阿新 2010-08-27 09:20
真係吾講好過講..

小魔女SOS 2010-08-27 09:33
唉~~~仲話係一個國際知名度咁高既人居然講野都唔經大腦,一次又一次失敗之說 佢好似都忘記咗自己都有親人,有老婆仔女既.......

財叔 2010-08-27 10:30
设有腦袋的人講野唔洗用腦。超            大屎

chansimon 2010-08-27 10:34
對成龍呢個人不俏回應!
阮次山某d言論係啱,但發表timing係錯.

同埋自以為好高,如果有自己親人就5會咁講野

釣魚郎 2010-08-27 10:56
無曬意見    

大強 2010-08-27 11:07
成龍咩都唔識...只識講自己人點唔岩點唔岩.....佢最岩啦....識食女..食左又唔認呀麻...垃圾一個

小魔女SOS 2010-08-27 11:27
引用第  18  樓  大強  於  2010-08-27 11:07   發表的  :
成龍咩都唔識...只識講自己人點唔岩點唔岩.....佢最岩啦....識食女..食左又唔認呀麻...垃圾一個

講起食完又唔認哩單野........唔講由自可,講起真係把幾火最記得佢發表過一編令人憤怒既說話:就係話自己做錯......做錯一件全世界男人都會做既錯事......嘩~~~佢咁講簡直唔尊重全世界既男人,侮辱全世界既男人,即係話全世界既男人都好似佢咁趙完鬆

zoo 2010-08-27 13:31
引用樓主玄武於2010-08-26 23:27發表的 無恥成龍與冷血阮次山對康泰慘案的評論 :
http://plastichk.blogspot.com/2010/08/blog-post_26.html
真係天外有天, 人外有人... 這個愛國愛港的"美國人"獨到精僻嘅見解真係令人大開眼界! 陳先生和阮先生, 祝你出入平安!

出入平安?  應該說: 一路好走!

bobbylaw 2010-08-27 19:13
PK   

服部半藏 2010-08-27 19:22
廢人

人前人後....

东北矶钓 2010-08-27 20:19
大明星都越来越糟喇

大咬一郎 2010-08-27 20:41
呢条成蟲有無血性這樣講說話都不知道他是否香港人我是澳門人都不直非警這樣去救人呀!不過藝人都是這樣的無事就辦好人自已食完人又唔認,又有些藝人給人影了換衫就話要生要死原來她又帮冠希食腸她的拍當認是少女旦原來以经做左司奶所以藝人都是如此的     

peter_218 2010-08-27 20:52
唉  .....無言,,,,,

查看完整版本: [-- 無恥成龍與冷血阮次山對康泰慘案的評論 --] [-- top --]