查看完整版本: [-- 飯桶的賓賓特警 --]

-> 議 事 亭 -> 飯桶的賓賓特警 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

itit 2010-08-26 00:34

飯桶的賓賓特警

六大镜头点出菲律宾特警营救失误频频

http://video.sina.com.cn/p/news/c/v/2010-08-25/132061087917.html

騙人布 2010-08-26 00:45
特蠢部隊

小小強 2010-08-26 00:53
癈柴,正一癈柴

終於知道點解菲國會輸出咁外女傭,因為菲國男人,連最強的所為特種部隊都癈成咁,唔輸出女傭養老公,d男人早就餓死晒

容許我帶種族歧視的言論,事關他們真的太癈而導致多名港人枉死了

fxxk you 菲律賓swat

發記 2010-08-26 01:05
今次菲律賓    \玩次完嫁啦        做賓賓啦     

chon 2010-08-26 01:28
我係電視現前看到直播 看到呢班廣柴 真係累街方

仲要d仆街市民同部巴士影相...  一個字   (興)

海狗 2010-08-26 01:32
真的蠢過隻豬..........     

夜遊 2010-08-26 01:51
全宇宙超級無敵白痴廢柴勁低b無能既特蠢部隊

路過... 2010-08-26 02:19
流到爆~

春魚 2010-08-26 02:22
一而再.再而三錯過擊斃時機,8條生命就比呢班廢柴害死   

macauman 2010-08-26 03:15
IT IT 兄 睇返呢件事 如果係祖家既公安强攻 一早用狙擊槍  就算係失敗都唔會死咁多人 U  THINK  SO?

機車28 2010-08-26 03:57
佢地真係史上:最特別雞既警察!        

FM 2010-08-26 04:12
         ...

S.W.A.T.=Sorry, We Aren't Trained...
污合之眾.... 

青木 2010-08-26 09:36
賓賓姐賓賓 正癈柴         

itit 2010-08-26 10:55
引用第  9  樓  macauman  於  2010-08-26 03:15   發表的 回 樓主(itit) 的帖子 :
IT IT 兄 睇返呢件事 如果係祖家既公安强攻 一早用狙擊槍  就算係失敗都唔會死咁多人 U  THINK  SO?

sure
如果是Macau 的Swatteam, 我可以好肯定说, 人质一定獲救, 挾持者未必死

釣魚郎 2010-08-26 10:57
  亞sir你要出山教下佢地..............特蠢部隊   

itit 2010-08-26 11:18
引用第  15  樓  釣魚郎  於  2010-08-26 10:57   發表的  :
  亞sir你要出山教下佢地..............特蠢部隊     

你知道吗, 那天晚上我在电视看見那班垃圾特蠢行動所用的装備及時间 我就估到人质兇多吉少
他们(特蠢部隊)  实在太太太太太........profissional, 太太太太太勇敢

国际慣例这些重要的行动需在1 - 2分钟內完成, 人质才有90%生存

釣魚郎 2010-08-26 11:28
引用第  16  樓  itit  於  2010-08-26 11:18   發表的  :

你知道吗, 那天晚上我在电视看見那班垃圾特蠢行動所用的装備及時间 我就估到人质兇多吉少
他们(特蠢部隊)  实在太太太太太........profissional, 太太太太太勇敢

.......

我都有問過你一手特訓出來既人員,佢都講左兇多吉少真係特蠢部隊

itit 2010-08-26 11:31
   無奈, 無言......8條生命, 我的同胞                   

爆箱ok 2010-08-26 12:35
癈柴,癈柴 癈柴 癈柴,天怒人怨.     
果D仆街仲係度笑.真係好怒呀   

东北矶钓 2010-08-27 20:08
那群人绝对是饭桶

查看完整版本: [-- 飯桶的賓賓特警 --] [-- top --]